Revista de disseny
Revista de disseny
Butaca

xifix2base arm-chair-one

Butaca El disseny de butaca es basa en el mínim necessari de física i material, realitzat per una canonada sense fi. L’estabilitat s’aconsegueix mitjançant la forma de bucle. No calen construccions i connexions més. És una butaca acollidora: sense ornamentacions i construccions addicionals. Està composta per una cremallera metàl·lica i un seient, que permet diferents materials com la fusta, metall, cuir, tela o Rattan. Està pensat per a zones relaxants com sales d'estar, zones d'espera, oficines i salons, dins i fora.

Nom del projecte : xifix2base arm-chair-one, Nom del dissenyador : Juergen Josef Goetzmann, Nom del client : Creativbuero.

xifix2base arm-chair-one Butaca

Aquest bon disseny és guanyador del premi de disseny en concurs de disseny de packaging. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats per descobrir moltes altres obres de disseny de packaging nous, innovadors, originals i creatius.

Entrevista de disseny del dia

Entrevistes amb dissenyadors de fama mundial.

Llegiu les últimes entrevistes i converses sobre disseny, creativitat i innovació entre periodistes de disseny i dissenyadors, artistes i arquitectes de fama mundial. Consulteu projectes de disseny més recents i dissenys premiats per dissenyadors, artistes, arquitectes i innovadors famosos. Descobriu nous coneixements sobre creativitat, innovació, arts, disseny i arquitectura. Obteniu informació sobre els processos de disseny de grans dissenyadors.