Revista de disseny
Revista de disseny
Butaca

xifix2base arm-chair-one

Butaca El disseny de butaca es basa en el mínim necessari de física i material, realitzat per una canonada sense fi. L’estabilitat s’aconsegueix mitjançant la forma de bucle. No calen construccions i connexions més. És una butaca acollidora: sense ornamentacions i construccions addicionals. Està composta per una cremallera metàl·lica i un seient, que permet diferents materials com la fusta, metall, cuir, tela o Rattan. Està pensat per a zones relaxants com sales d'estar, zones d'espera, oficines i salons, dins i fora.

Nom del projecte : xifix2base arm-chair-one, Nom del dissenyador : Juergen Josef Goetzmann, Nom del client : Creativbuero.

xifix2base arm-chair-one Butaca

Aquest bon disseny és guanyador del premi de disseny en concurs de disseny de packaging. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats per descobrir moltes altres obres de disseny de packaging nous, innovadors, originals i creatius.

Equip de disseny del dia

Els millors equips de disseny del món.

De vegades necessita un equip molt gran de dissenyadors amb talent per oferir dissenys veritablement fantàstics. Cada dia comptem amb un equip innovador i creatiu de disseny premiat. Explora i descobreix arquitectura original i creativa, bon disseny, moda, disseny gràfic i projectes d’estratègia de disseny dels equips de disseny a tot el món. Inspira't en les obres originals de grans dissenyadors de mestre.