Revista de disseny
Revista de disseny
L’Interior Residencial

Beijing Artists' House

L’Interior Residencial Després de 30 anys de ràpida industrialització xinesa, aquest projecte reflecteix els canvis socials fonamentals i el desenvolupament industrial d’un país que reclama una presa moderna de la seva arquitectura. En aquest sentit, la casa respon a un allunyament de les referències tradicionals i cap a una realitat industrial. Té com a objectiu explorar les capacitats industrials de la Xina, no com un trauma brutal ocult, sinó una força de progrés que pugui distribuir el benestar a tota la societat.

Nom del projecte : Beijing Artists' House, Nom del dissenyador : Yan Pan, Nom del client : A photography in Beijing.

Beijing Artists' House L’Interior Residencial

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.