Revista de disseny
Revista de disseny
L’Interior Residencial

Beijing Artists' House

L’Interior Residencial Després de 30 anys de ràpida industrialització xinesa, aquest projecte reflecteix els canvis socials fonamentals i el desenvolupament industrial d’un país que reclama una presa moderna de la seva arquitectura. En aquest sentit, la casa respon a un allunyament de les referències tradicionals i cap a una realitat industrial. Té com a objectiu explorar les capacitats industrials de la Xina, no com un trauma brutal ocult, sinó una força de progrés que pugui distribuir el benestar a tota la societat.

Nom del projecte : Beijing Artists' House, Nom del dissenyador : Yan Pan, Nom del client : A photography in Beijing.

Beijing Artists' House L’Interior Residencial

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Entrevista de disseny del dia

Entrevistes amb dissenyadors de fama mundial.

Llegiu les últimes entrevistes i converses sobre disseny, creativitat i innovació entre periodistes de disseny i dissenyadors, artistes i arquitectes de fama mundial. Consulteu projectes de disseny més recents i dissenys premiats per dissenyadors, artistes, arquitectes i innovadors famosos. Descobriu nous coneixements sobre creativitat, innovació, arts, disseny i arquitectura. Obteniu informació sobre els processos de disseny de grans dissenyadors.