Revista de disseny
Revista de disseny
L’Ampolla De Vodka

Snowflake Vodka

L’Ampolla De Vodka Em vaig inspirar en la simplicitat i en la complexitat alhora d’un floc de neu. La majoria de les vegades passem per la vida sense notar-nos fins i tot tota la bellesa i la complexitat de les coses que ens envolten. La natura està plena de coses senzilles, però una cosa que comenceu a prestar atenció és que us adonareu que és una cosa molt més complexa del que creieu. Va ser l’inici del meu disseny, per intentar interpretar i crear una forma nova per a una ampolla en forma adequada amb la natura. Igual que a la natura quan ens acostem a formes complexes que poden semblar arbitràries, descobrim un patró geomètric.

Nom del projecte : Snowflake Vodka, Nom del dissenyador : Adrian Munoz, Nom del client : Adrian Munoz.

Snowflake Vodka L’Ampolla De Vodka

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.