Revista de disseny
Revista de disseny
L’Ampolla De Vodka

Snowflake Vodka

L’Ampolla De Vodka Em vaig inspirar en la simplicitat i en la complexitat alhora d’un floc de neu. La majoria de les vegades passem per la vida sense notar-nos fins i tot tota la bellesa i la complexitat de les coses que ens envolten. La natura està plena de coses senzilles, però una cosa que comenceu a prestar atenció és que us adonareu que és una cosa molt més complexa del que creieu. Va ser l’inici del meu disseny, per intentar interpretar i crear una forma nova per a una ampolla en forma adequada amb la natura. Igual que a la natura quan ens acostem a formes complexes que poden semblar arbitràries, descobrim un patró geomètric.

Nom del projecte : Snowflake Vodka, Nom del dissenyador : Adrian Munoz, Nom del client : Adrian Munoz.

Snowflake Vodka L’Ampolla De Vodka

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Equip de disseny del dia

Els millors equips de disseny del món.

De vegades necessita un equip molt gran de dissenyadors amb talent per oferir dissenys veritablement fantàstics. Cada dia comptem amb un equip innovador i creatiu de disseny premiat. Explora i descobreix arquitectura original i creativa, bon disseny, moda, disseny gràfic i projectes d’estratègia de disseny dels equips de disseny a tot el món. Inspira't en les obres originals de grans dissenyadors de mestre.