Revista de disseny
Revista de disseny
L’Ampolla De Vodka

Snowflake Vodka

L’Ampolla De Vodka Em vaig inspirar en la simplicitat i en la complexitat alhora d’un floc de neu. La majoria de les vegades passem per la vida sense notar-nos fins i tot tota la bellesa i la complexitat de les coses que ens envolten. La natura està plena de coses senzilles, però una cosa que comenceu a prestar atenció és que us adonareu que és una cosa molt més complexa del que creieu. Va ser l’inici del meu disseny, per intentar interpretar i crear una forma nova per a una ampolla en forma adequada amb la natura. Igual que a la natura quan ens acostem a formes complexes que poden semblar arbitràries, descobrim un patró geomètric.

Nom del projecte : Snowflake Vodka, Nom del dissenyador : Adrian Munoz, Nom del client : Adrian Munoz.

Snowflake Vodka L’Ampolla De Vodka

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Entrevista de disseny del dia

Entrevistes amb dissenyadors de fama mundial.

Llegiu les últimes entrevistes i converses sobre disseny, creativitat i innovació entre periodistes de disseny i dissenyadors, artistes i arquitectes de fama mundial. Consulteu projectes de disseny més recents i dissenys premiats per dissenyadors, artistes, arquitectes i innovadors famosos. Descobriu nous coneixements sobre creativitat, innovació, arts, disseny i arquitectura. Obteniu informació sobre els processos de disseny de grans dissenyadors.