Revista de disseny
Revista de disseny
La Campanya Publicitària

Feira do Alvarinho

La Campanya Publicitària Feira do Alvarinho és una festa del vi anual que se celebra a Moncao, a Portugal. Per comunicar l’esdeveniment es va crear un regne antic i fictici. Amb nom propi i civilització, El Regne d'Alvarinho, designat perquè Moncao és conegut com el bressol del vi d'Alvarinho, es va inspirar en la història real, llocs, persones icòniques i llegendes de Moncao. El repte més important d’aquest projecte va ser portar la història real del territori al disseny de personatges.

El Disseny D’Identitat Visual

ODTU Sanat 20

El Disseny D’Identitat Visual Durant el vintè any de l’ODTU Sanat, un festival d’art celebrat anualment per la Middle Technical Technical University, la petició era construir un llenguatge visual per posar en relleu els vint anys següents del festival. Tal com es va sol·licitar, es va destacar el vintè any del festival, apropant-lo a ell com una peça d'art coberta per ser presentada. Les ombres de les mateixes capes de colors que formen els números 2 i 0 van crear una il·lusió en 3D. Aquesta il·lusió dóna la sensació d’alleujament i els números sembla que es fonien en un segon pla. L’elecció viva del color crea un subtil contrast amb la tranquil·litat del ondulat 20.

El Fusta De Malbec Del Whisky

La Orden del Libertador

El Fusta De Malbec Del Whisky Intentant combinar els diferents elements que fan referència al nom del producte, el disseny reforça el missatge que proposa. Transmet una imatge emocionant i intrigant. La il·lustració d'un còndor desafiant que mostra les seves ales, denota el sentit de la llibertat, conjugada amb la medalla simètrica i suggestiva, afegida a una il·lustració de fons amb un paisatge imaginari que aporta poesia al disseny, generant una combinació ideal per transmetre el missatge desitjat. Una sobri paleta de colors li confereix característiques exclusives i l'ús tipogràfic remet a un producte tradicional i històric.

Les Pastilles Amb Infusió De Cànnabis

Secret Tarts

Les Pastilles Amb Infusió De Cànnabis L’embalatge Secret Tarps s’elabora en l’anomenat estil retro / vintage modernitzat amb una sensació de notes antigues de l’escola, de manera que una anticipació de tacte de màster-farmacèutic retreu el client des d’un primer cop d’ull i després amb l’observació detallada dels principals elements de disseny codificats en una estructura holística que transfereix el principal punt de màrqueting: aquest producte està desenvolupat per una empresa professional artesana i inclou una recepta secreta de farmacèutica feta a mà.

L’Aplicació Mòbil

Akbank Mobile

L’Aplicació Mòbil El nou disseny de l'aplicació Akbank Mobile ofereix una nova perspectiva en termes d'experiència bancària social, intel·ligent, a prova de futur i gratificant. Amb el disseny personalitzat de l’àrea a la pàgina principal, els usuaris poden visualitzar informació intel·ligent per facilitar la seva vida financera. A més, amb aquest nou enfocament de disseny, les transaccions bancàries tradicionals parlen el llenguatge dels usuaris amb miniatures de contacte visuals, fluxos d’accions i conceptes simplificats.

Escultura Pública

Bubble Forest

Escultura Pública Bubble Forest és una escultura pública d’acer inoxidable resistent a l’àcid. Està il·luminada amb làmpades LED RGB programables que permeten que l'escultura pateixi una metamorfosi espectacular quan es pon el sol. Es va crear com a reflexió sobre la capacitat de les plantes per produir oxigen. El bosc del títol consta de 18 tiges / troncs d’acer que acaben amb corones en forma de construccions esfèriques que representen una sola bombolla d’aire. Bubble Forest fa referència a la flora terrestre i a la coneguda des del fons de llacs, mars i oceans