Revista de disseny
Revista de disseny
L’Art

Metamorphosis

L’Art El lloc es troba a la regió industrial de Keihin a la perifèria de Tòquio. El fum que es retorna de forma constant a les xemeneies de les fàbriques industrials pesades pot representar una imatge negativa com la contaminació i el materialisme. Tot i això, les fotografies s’han centrat en els diferents aspectes de les fàbriques que representen la seva bellesa funcional. Durant el dia, les canonades i les estructures creen patrons geomètrics amb línies i textures i l'escala en instal·lacions resistents crea un aire de dignitat. A la nit, les instal·lacions canvien a una misteriosa fortalesa còsmica la de les pel·lícules de ciència-ficció als anys 80.

El Cartell De L’Exposició

Optics and Chromatics

El Cartell De L’Exposició El títol icsptica i cromàtica fa referència al debat entre Goethe i Newton sobre la naturalesa dels colors. Aquest debat està representat pel xoc de les dues composicions en forma de lletra: una és calculada, geomètrica, amb contorns aguts, l’altra es basa en el joc impressionista d’ombres de colors. El 2014 aquest disseny va servir com a portada de les pantalles d'artistes de la sèrie Pantone Plus.

L’Entreteniment

Free Estonian

L’Entreteniment En aquesta obra d'art única, Olga Raag va utilitzar diaris estonians de l'any en què es va produir originalment el cotxe el 1973. Els diaris grocs de la Biblioteca Nacional es van fotografiar, netejar, ajustar i editar per utilitzar-los al projecte. El resultat final es va imprimir en material especial utilitzat en automòbils, que dura 12 anys i que va trigar 24 hores a aplicar-se. Free Estonian és un cotxe que crida l’atenció, envolta persones amb energia positiva i emocions nostàlgiques, infantils. Tothom convida a la curiositat i al compromís.

Envasos De Te Sec

SARISTI

Envasos De Te Sec El disseny és un recipient cilíndric amb colors vius. L’ús innovador i il·luminador de colors i formes crea un disseny harmoniós que reflecteix les infusions d’herbes de SARISTI. El que diferencia el nostre disseny és la nostra capacitat per donar un toc modern als envasos de te sec. Els animals que s’utilitzen a l’envàs representen emocions i condicions que sovint experimenten les persones. Per exemple, els ocells Flamingo representen l’amor, l’ós Panda representa la relaxació.

L’Envasament D’Oli D’Oliva

Ionia

L’Envasament D’Oli D’Oliva Com els grecs antics solien pintar i dissenyar cada àmfora (contenidor) d’oli d’oliva per separat, van decidir fer-ho avui mateix. Van reviure i aplicar aquest art i tradició antics, en una producció moderna contemporània on totes i cadascuna de les 2000 ampolles produïdes tenen patrons diferents. Cada ampolla té un disseny individual. És un disseny lineal únic, inspirat en patrons grecs antics amb un toc modern que celebra el patrimoni d’oli d’oliva vintage. No és un cercle viciós; és una línia creativa en desenvolupament directe. Cada línia de producció crea 2.000 dissenys diferents.

Marca

1869 Principe Real

Marca 1869 Principe Real és un allotjament i esmorzar situat al lloc més de moda de Lisboa - Principe Real. Madonna acaba de comprar una casa en aquest barri. Aquest B & B està situat en un palau vell de 1869, que manté l'encant antic barrejat amb els interiors contemporanis, donant-li un aspecte luxós. Es requeria aquesta marca per incorporar aquests valors al seu logotip i a les seves aplicacions de marca per reflectir la filosofia d’aquest allotjament únic. Es tradueix en un logotip que combina una lletra clàssica, que recorda els números de les portes antigues, amb una tipografia moderna i un detall d’una icona de llit estilitzat a la L de Real.