Revista de disseny
Revista de disseny
L’Espai D’Oficines

Samlee

L’Espai D’Oficines Sense detalls exigents, Samlee Office va ser dissenyat per una estètica oriental de senzillesa. Aquest concepte coincideix amb la ràpida ciutat en desenvolupament. En aquesta societat de la informació, el projecte presenta la relació interactiva entre la ciutat, el treball i la gent: una mena de relació íntima d’activitat i inèrcia; superposició transparent; permeació en blanc.

El Dormitori D’Estudiants

Koza Ipek Loft

El Dormitori D’Estudiants El loft Koza Ipek va ser dissenyat per l'estudi craft312 com a hostaleria i centre juvenil amb una capacitat de 240 llits en una superfície de 8.000 m2. El consrtruction de Koza Ipek Loft es va completar el maig de 2013. En general, l’entrada d’hostes, l’accés al centre juvenil, un restaurant, una sala de conferències i el vestíbul, les sales d’estudi, les sales i les oficines administratives en múltiples edificis de 12 plantes consten d’un innovador, modern i modern S’han dissenyat espais de convivència còmodes. Habitacions per a 2 persones a les cel·les centrals ordenades segons cada pis, dos compartiments i un ús de 24 persones.

L’Edifici D’Oficines

Jansen Campus

L’Edifici D’Oficines L'edifici és una novetat sorprenent, que uneix la zona industrial i el nucli antic i adopta les seves formes triangulars a partir dels tradicionals sostres adossats a Oberriet. El projecte integra tecnologies innovadores, inclou nous detalls i materials i compleix els estrictes estàndards suïssos de construcció “Minergie”. La façana està revestida en una malla de Rheinzink perforada pre-patinada fosca que evoca la densitat dels tons dels edificis de fusta dels voltants. Els espais de treball personalitzats són de pla obert i la geometria de l’edifici aporta vistes al Rheintal.

El Showroom

Segmentation

El Showroom Les suaus línies de sabates no es poden passar per alt mentre s’interpreta el lloc. Per representar a l’altre grup de sabates elegants que es mostren en aquest lloc, sostre de segona capa i vuit components d’il·luminació de disseny exclusiu, alhora que creen estat d’ànim, alhora fan sentir-se amb la línia amorfa en aquest lloc.

El Showroom

CHAMELEON

El Showroom El tema del saló és la tecnologia que ofereix llocs d’exposició. Línies tecnològiques al sostre i a les parets, dissenyades per expressar la tecnologia de les sabates que s’exposen a tots els aparadors, importen i fabriquen a la fàbrica que hi ha al costat de l’edifici. amb forma gratuïta, mentre es reuneixen idealment, utilitzeu la tecnologia CAD-CAM.Barrisol que fabrica a França, mobles de laca mdf que fabriquen a la part europea d’Istanbul, sistemes led RGB que fabriquen a la part d’Àsia d’Istanbul, sense mesurament i assaig al sostre suspès .

Casa Residencial

Monochromatic Space

Casa Residencial L’Espai Monocromàtic és una casa per a la família i el projecte consistia a transformar l’espai habitable a tot el nivell del sòl per incorporar necessitats específiques dels seus nous propietaris. Ha de ser amable per a la gent gran; tenir un interiorisme contemporani; àmplies zones d’emmagatzematge ocultes; i el disseny ha d’incorporar-se per reutilitzar mobles antics. Summerhaus D'zign es dedicava a l'assessoria de disseny d'interiors creant un espai funcional per a la vida quotidiana.