Revista de disseny
Revista de disseny
Social I D’Oci

Baoan - Guancheng Family Fit Bar

Social I D’Oci Les línies horitzontals i verticals s’entrecreuen entre elles per formar una quadrícula. Cada graella és una plataforma de comunicació, que també és la font del concepte de disseny de barres de whisky. En termes d’estalvi d’energia i protecció ambiental, el dissenyador va utilitzar llums d’estalvi d’energia LED a tota la barra. Per tal de mantenir la qualitat de l’aire a la barra, el disseny adopta finestres de nord a sud, cosa que pot assegurar el pas de l’aire natural.

La Sala D’Exposicions

City Heart

La Sala D’Exposicions Des de l'arquitectura de la ciutat fins a l'índex per entendre i ponderar l'equilibri del disseny, l'expressió de la ciutat es va condensar en tres espais de cantonada, passant per la construcció i el desenvolupament urbà per promoure les empreses, la perspectiva de la ciutat i de la gent sobre el canvi de la ciutat i les característiques urbanes i urbanes. plegable del clima a canvi d’expressar la comprensió del dissenyador d’una ciutat, veure més el passat de la ciutat per veure el seu futur.

El Complex Eqüestre

Emerald

El Complex Eqüestre La imatge de projectes arquitectònics i espacials holístics uneix els sis edificis que revelen la identitat funcional de cadascun. Ampliades façanes d'arenes i estables dirigides a nucli compost administratiu. Edifici de sis cares com a reixeta de vidre que descansa en un marc de fusta com en un collaret. Triangles de parets decorats amb dispersió de vidre com a detalls maragda. La construcció blanca corba destaca l’entrada principal. La quadrícula de façanes també forma part de l’espai interior, on l’entorn es percep a través d’una xarxa transparent. Els interiors continuen el tema de les estructures de fusta, fent servir una escala d’elements a una escala humana més proporcionada.

Cafè

Perception

Cafè Aquest petit cafè càlid de fusta, situat a la cantonada d’un encreuament d’un barri tranquil. La zona centralitzada de preparació oberta ofereix una experiència neta i àmplia de l’actuació del barista als visitants de qualsevol lloc que tinguin seient de barra o seient de taula en una cafè. L'objecte del sostre anomenat "Shading tree" comença des de la part posterior de la zona de preparació i cobreix la zona del client fins a crear tota l'atmosfera d'aquest cafè. Dóna un efecte espacial inusual als visitants i també es converteix en un mitjà per a les persones que volen perdre's en el pensament amb sabors de cafè.

El Club D’Oci

Central Yosemite

El Club D’Oci Torneu a la senzillesa de la vida, el sol a través de la finestra es travessa la llum i l’ombra. Per tal de reflectir millor el sabor natural de l’espai general, feu un ús complet del disseny de troncs, un confort humanístic senzill i elegant i una atmosfera d’espai artístic estressant. To d’encant oriental, amb un estat d’ànim espacial únic. Aquesta és una altra expressió de l’interior, és natural, pur, variable.

Residència

Panorama Villa

Residència Al·ludint a l’estructura d’un poble típic de Mani, el concepte es concep com una sèrie de fragments de pedra individuals que giren al voltant de l’atri, l’entrada i els espais habitables. Els grossos volums de la residència obren un diàleg amb el seu entorn natural, mentre que el ritme de les seves obertures assegura la privadesa o convida a vistes panoràmiques de l’horitzó, construint una experiència directa de narracions successives i diverses. La Vila es troba a Navarino Residences, una col·lecció de vil·les de luxe de propietat privada al cor del complex de Navarino Dunes.