Revista de disseny
Revista de disseny
Restaurant

La Boca Centro

Restaurant La Boca Centro és un saló de bar i menjar limitat de tres anys, destinat a conrear intercanvis culturals sota el tema de la cuina espanyola i japonesa. Al visitar la bulliciosa ciutat barcelonina, la bonica incorporació de la ciutat i la interacció amb gent alegre i generosa de Catalunya han inspirat els nostres dissenys. En lloc d’insistir en la reproducció completa, ens vam centrar en localitzar parcialment per copsar l’originalitat.

El Restaurant De Bar

IL MARE

El Restaurant De Bar En aquest restaurant, vam adoptar el concepte “disseny capaç de tallar i enganxar”. Per poder operar diversos restaurants, és inestimable utilitzar peces fines de dissenys de combinacions de proteans. Per exemple, la forma d'arc que connecta la columna i el sostre es convertirà en una peça del disseny i segurament passarà molt per sobre del banc o del taulell de barres. Naturalment, això només es pot utilitzar com a divisió de l’atmosfera també. De fet, ja s’han completat tres restaurants més, i aquest “disseny capaç de tallar i enganxar” ha exercit un efecte beneficiós.

Restaurant

George

Restaurant El concepte de George és "un restaurant dissenyat juntament amb els records del client." És un lloc on es pot gaudir casualment d’esdeveniments quotidians, com ara sopes i festes, beure la cultura nord-americana i la història de l’arquitectura moderna quan el client vivia a Nova York. Per tant, el restaurant, en conjunt, està construït a imatge de restaurant del patrimoni de Nova York, edificis addicionals realitzats a poc a poc, mostrant un sentit històric. Es tracta d’incorporar el concepte esmentat anteriorment i hem aconseguit maximitzar el potencial d’aquest edifici.

El Disseny D’Interiors

CRONUS

El Disseny D’Interiors El bar saló d'aquest membre s'adreça als executius que vulguin passar nits elegants a la ciutat. Val a dir que sentiràs alguna cosa especial i extraordinari per a aquells que vulguin fer-se soci i que estan disposats a utilitzar aquest bar. És més, una vegada que comenceu a utilitzar-ho, la usabilitat i la comoditat tindran una gran importància en el formulari d’operació. Podríeu trobar aquests dos aspectes esmentats anteriorment força estranys i, per donar-los el toc correcte, va ser el nostre repte. De fet, aquests “dos aspectes” eren la paraula clau per dissenyar aquest saló de bar.

El Restaurant De La Cutlet Japonesa

Saboten Beijing the 1st

El Restaurant De La Cutlet Japonesa Es tracta d'una cadena de restaurants japonesa cutlet anomenada "Saboten", el primer restaurant insígnia a la Xina. La deformació de la nostra tradició i la bona localització són essencials per fer que la cultura japonesa sigui més fàcil de ser acceptada per països estrangers. Aquí, tenint en compte les futures visions de la cadena de restaurants, vam elaborar dissenys que es convertiran en manuals útils per a l'expansió a la Xina i també a l'estranger. Aleshores, un dels nostres reptes era comprendre la correcta comprensió de les “imatges japoneses” que prefereixen els estrangers. Ens vam centrar principalment en el “Japó tradicional”. Posem un esforç sobre com incorporar-lo.

L’Interiorisme Universitari

TED University

L’Interiorisme Universitari Els espais de la universitat TED dissenyats amb un concepte de disseny modern reflecteixen la direcció progressiva i contemporània de la institució TED. Les matèries modernes i primeres es combinen amb la infraestructura tecnològica i la il·luminació. En aquest punt, s’estableixen convencions espacials que no s’havien experimentat abans. Es crea un nou tipus de visió per als espais universitaris.