Revista de disseny
Revista de disseny
La Sala D’Oracions

Water Mosque

La Sala D’Oracions Amb una implantació sensible al recinte, l’edifici es converteix en una continuació del mar a través d’una plataforma elevada que serveix de sala d’oració que s’expandeix cap a l’infinit. Les formacions fluides fan referència al moviment del mar en un esforç per connectar la mesquita amb els voltants. L’edifici destaca reflectint la naturalesa de la seva funció i manifesta físicament la filosofia de l’arquitectura del Pròxim Orient d’una manera contemporània. L’exterior resultant crea tant una incorporació icònica a l’horitzó com una reinvenció de la tipologia realitzada en un llenguatge de disseny modern.

Llibreria

Guiyang Zhongshuge

Llibreria Amb la passarel·la muntanyenca i les prestatgeries amb aparença de gruta amb estalactita, la llibreria introdueix els lectors en un món de la cova càrstica. D’aquesta manera, l’equip de disseny aporta una experiència visual fantàstica i, alhora, difon les característiques i la cultura locals a una multitud més gran. Guiyang Zhongshuge ha estat un element cultural i fita urbana a la ciutat de Guiyang. A més, també posa de relleu el buit de l’ambient cultural de Guiyang.

Llibreria

Chongqing Zhongshuge

Llibreria Incorporant l’esplèndid paisatge de Chongqing a la llibreria, el dissenyador ha creat un espai on els visitants podran sentir-se com en el encantador Chongqing mentre llegeixen. Hi ha cinc tipus d’àrea de lectura en total, cadascun dels quals és com un país de les meravelles amb trets distintius. La llibreria Chongqing Zhongshuge ha proporcionat als consumidors una experiència més fantàstica que no poden aconseguir amb les compres en línia.

La Botiga Insígnia

Zhuyeqing Green Tea

La Botiga Insígnia Beure te requereix tant un ambient favorable com un bon humor. El dissenyador presenta el motiu del núvol i de la muntanya en la forma de pintar a tinta a mà lliure i ruixa un parell de belles pintures paisatgístiques xineses en un espai reduït tancat. Mitjançant operadors de funcions personalitzats, el dissenyador ha creat una experiència sensorial per als consumidors, que aporta un enorme impacte sensual.

Hotel

Park Zoo

Hotel Sens dubte, un hotel basat en la temàtica animal. No obstant això, els dissenyadors no han creat simplement una sèrie d'instal·lacions adorables i gracioses amb forma d'animals per tal de cridar l'atenció en un mercat intensament competitiu. Infusionant l’espai amb el profund amor pels animals, els dissenyadors van transformar hotel en una exposició d’art, on els clients són capaços d’observar i sentir la situació real que s’enfronten els animals en perill d’extinció en el moment actual.

Spa Flotant

Hungarosauna

Spa Flotant Un aspecte important de la inversió és la planificació, sostenibilitat i ampliació. Adaptació a situacions econòmiques inesperades. Això també és cert per a l’arquitectura del paisatge i els elements arquitectònics. La cambra de vapor d’aigua medicinal, l’aigua potable del balneari i la piscina que hi ha a la superfície del llac ofereixen una nova qualitat de sauna, que només es pot trobar a Hungarosauna. L'edifici té un feix de pont laminat de creueria amb un marc de pilar de fusta. De manera homogènia, una estàtua semblant a la fusta es recobreix per dins i per fora amb superfícies de fusta com un tronc d’arbre.