Revista de disseny
Revista de disseny
L’Edifici D’Oficines

Jansen Campus

L’Edifici D’Oficines L'edifici és una novetat sorprenent, que uneix la zona industrial i el nucli antic i adopta les seves formes triangulars a partir dels tradicionals sostres adossats a Oberriet. El projecte integra tecnologies innovadores, inclou nous detalls i materials i compleix els estrictes estàndards suïssos de construcció “Minergie”. La façana està revestida en una malla de Rheinzink perforada pre-patinada fosca que evoca la densitat dels tons dels edificis de fusta dels voltants. Els espais de treball personalitzats són de pla obert i la geometria de l’edifici aporta vistes al Rheintal.

El Showroom

Segmentation

El Showroom Les suaus línies de sabates no es poden passar per alt mentre s’interpreta el lloc. Per representar a l’altre grup de sabates elegants que es mostren en aquest lloc, sostre de segona capa i vuit components d’il·luminació de disseny exclusiu, alhora que creen estat d’ànim, alhora fan sentir-se amb la línia amorfa en aquest lloc.

El Showroom

CHAMELEON

El Showroom El tema del saló és la tecnologia que ofereix llocs d’exposició. Línies tecnològiques al sostre i a les parets, dissenyades per expressar la tecnologia de les sabates que s’exposen a tots els aparadors, importen i fabriquen a la fàbrica que hi ha al costat de l’edifici. amb forma gratuïta, mentre es reuneixen idealment, utilitzeu la tecnologia CAD-CAM.Barrisol que fabrica a França, mobles de laca mdf que fabriquen a la part europea d’Istanbul, sistemes led RGB que fabriquen a la part d’Àsia d’Istanbul, sense mesurament i assaig al sostre suspès .

Casa Residencial

Monochromatic Space

Casa Residencial L’Espai Monocromàtic és una casa per a la família i el projecte consistia a transformar l’espai habitable a tot el nivell del sòl per incorporar necessitats específiques dels seus nous propietaris. Ha de ser amable per a la gent gran; tenir un interiorisme contemporani; àmplies zones d’emmagatzematge ocultes; i el disseny ha d’incorporar-se per reutilitzar mobles antics. Summerhaus D'zign es dedicava a l'assessoria de disseny d'interiors creant un espai funcional per a la vida quotidiana.

La Botiga De Roba Infantil

PomPom

La Botiga De Roba Infantil La percepció de les peces i del conjunt contribueix a una geometria fàcilment identificable posant èmfasi en els productes a vendre. Les dificultats es van potenciar en l’acte creatiu per un gran feix que va fracturar l’espai, ja amb petites dimensions. L’opció d’inclinar el sostre, tenint les mesures de referència de l’aparador, el feix i la part posterior de la botiga, va ser l’inici del sorteig a la resta del programa; circulació, exposició, taulell de serveis, aparador i magatzem. El color neutre domina l’espai, puntuat per colors forts que marquen i organitzen l’espai.

Showroom De Luxe

Scotts Tower

Showroom De Luxe La torre Scotts és un desenvolupament residencial de primera línia al cor de Singapur, dissenyat per satisfer la demanda de residències altament connectades i molt funcionals a les zones urbanes per un nombre creixent d’empresaris que treballen de casa i joves professionals. Per manifestar la visió que l’arquitecte, Ben van Berkel, d’UNStudio - tenia d’una “ciutat vertical” amb zones diferenciades que normalment s’arrossegarien horitzontalment per un bloc de ciutat, vam proposar crear “espais dins d’un espai”, on els espais es puguin transformar com exigit per diferents situacions.