Revista de disseny
Revista de disseny
El Disseny D’Interiors De Cafè

Quaint and Quirky

El Disseny D’Interiors De Cafè Quaint & Quirky Dessert House és un projecte que mostra un ambient modern i modern amb un toc de natura que reflecteix amb precisió les delicioses delícies. L’equip vol crear un recinte realment únic i van mirar al niu de l’ocell per inspirar-se. El concepte es va convertir en vida mitjançant una col·lecció de beines per a seients que serveixen de la característica central de l’espai. L’estructura i els colors vibrants de totes les beines comparteixen l’ajuda a crear una sensació d’uniformitat que uneix el sòl i l’entresòl fins i tot donen a l’ambient un toc atractiu.

El Disseny D’Interiors De Cafè

& Dough

El Disseny D’Interiors De Cafè El client té la seva seu al Japó amb 1.300 botigues de marca de donuts i Dough és una marca de cafè de nova creació i és la primera botiga a fer una gran obertura. Vam destacar la força que el nostre client pot proporcionar i els vam reflectir en els dissenys. Un dels primers punts característics d’aquesta cafeteria aprofitant la força del nostre client és la relació entre el taulell de compra i la cuina. Si es configura una finestra de paret i una finestra equilibrada, el nostre client és bo amb aquest estil de funcionament, farà que els clients fluixin.

Restaurant

La Boca Centro

Restaurant La Boca Centro és un saló de bar i menjar limitat de tres anys, destinat a conrear intercanvis culturals sota el tema de la cuina espanyola i japonesa. Al visitar la bulliciosa ciutat barcelonina, la bonica incorporació de la ciutat i la interacció amb gent alegre i generosa de Catalunya han inspirat els nostres dissenys. En lloc d’insistir en la reproducció completa, ens vam centrar en localitzar parcialment per copsar l’originalitat.

El Restaurant De Bar

IL MARE

El Restaurant De Bar En aquest restaurant, vam adoptar el concepte “disseny capaç de tallar i enganxar”. Per poder operar diversos restaurants, és inestimable utilitzar peces fines de dissenys de combinacions de proteans. Per exemple, la forma d'arc que connecta la columna i el sostre es convertirà en una peça del disseny i segurament passarà molt per sobre del banc o del taulell de barres. Naturalment, això només es pot utilitzar com a divisió de l’atmosfera també. De fet, ja s’han completat tres restaurants més, i aquest “disseny capaç de tallar i enganxar” ha exercit un efecte beneficiós.

Restaurant

George

Restaurant El concepte de George és "un restaurant dissenyat juntament amb els records del client." És un lloc on es pot gaudir casualment d’esdeveniments quotidians, com ara sopes i festes, beure la cultura nord-americana i la història de l’arquitectura moderna quan el client vivia a Nova York. Per tant, el restaurant, en conjunt, està construït a imatge de restaurant del patrimoni de Nova York, edificis addicionals realitzats a poc a poc, mostrant un sentit històric. Es tracta d’incorporar el concepte esmentat anteriorment i hem aconseguit maximitzar el potencial d’aquest edifici.

El Disseny D’Interiors

CRONUS

El Disseny D’Interiors El bar saló d'aquest membre s'adreça als executius que vulguin passar nits elegants a la ciutat. Val a dir que sentiràs alguna cosa especial i extraordinari per a aquells que vulguin fer-se soci i que estan disposats a utilitzar aquest bar. És més, una vegada que comenceu a utilitzar-ho, la usabilitat i la comoditat tindran una gran importància en el formulari d’operació. Podríeu trobar aquests dos aspectes esmentats anteriorment força estranys i, per donar-los el toc correcte, va ser el nostre repte. De fet, aquests “dos aspectes” eren la paraula clau per dissenyar aquest saló de bar.