Revista de disseny
Revista de disseny
Restaurant Bar Terrat

The Atticum

Restaurant Bar Terrat L'encant d'un restaurant en un entorn industrial s'ha de reflectir en l'arquitectura i el mobiliari. El guix de calç negre i gris, desenvolupat especialment per a aquest projecte, n'és una de les proves. La seva estructura única i tosca recorre totes les habitacions. En l'execució detallada, es van utilitzar deliberadament materials com l'acer en brut, les costures de soldadura i marques de mòlta es van mantenir visibles. Aquesta impressió es recolza en l'elecció de finestres muntin. Aquests elements freds contrasten amb la fusta de roure càlida, el parquet d'espina de peix planejat a mà i una paret totalment plantada.

Pavelló Mòbil

Three cubes in the forest

Pavelló Mòbil Tres cubs són l'aparell amb les diferents propietats i funcions (equips de jocs infantils, mobiliari públic, objectes d'art, sales de meditació, cendres, petits espais de descans, sales d'espera, cadires amb sostre) i poden aportar a la gent experiències espacials fresques. Tres cubs es poden transportar fàcilment amb un camió, per la mida i la forma. Pel que fa a la mida, la instal·lació (la inclinació), les superfícies dels seients, les finestres, etc., cada cub està dissenyat de manera característica. Tres cubs fan referència a espais mínims tradicionals japonesos com les sales de cerimònia del te, amb variabilitat i mobilitat.

El Complex Multifuncional

Crab Houses

El Complex Multifuncional A la vasta plana de les terres baixes de Silèsia, una muntanya màgica es troba sola, coberta de boira de misteri, s'alça sobre la pintoresca ciutat de Sobotka. Allà, enmig de paisatges naturals i emplaçament llegendari, està previst que hi hagi el complex Crab Houses: un centre de recerca. Com a part del projecte de dinamització de la ciutat, se suposa que ha de donar peu a la creativitat i la innovació. El lloc reuneix científics, artistes i comunitat local. La forma dels pavellons està inspirada en els crancs que entren en un mar d'herba ondulant. S'il·luminaran a la nit, semblant a cuques de llum que planen sobre la ciutat.

Apotecaria

Izhiman Premier

Apotecaria El nou disseny de la botiga Izhiman Premier va evolucionar per crear una experiència moderna i moderna. El dissenyador va utilitzar una barreja diferent de materials i detalls per servir cada racó dels articles mostrats. Cada àrea d'exposició es va tractar per separat mitjançant l'estudi de les propietats dels materials i dels productes exposats. Creant un matrimoni de materials barrejant entre marbre de Calcuta, fusta de noguera, fusta de roure i vidre o acrílic. Com a resultat, l'experiència es va basar en cada funció i preferències del client amb un disseny modern i elegant compatible amb els articles exposats servits.

La Fàbrica

Shamim Polymer

La Fàbrica La planta necessita mantenir tres programes que inclouen instal·lacions de producció i laboratori i oficina. La manca de programes funcionals definits en aquest tipus de projectes és el motiu de la seva qualitat espacial desagradable. Aquest projecte pretén resoldre aquest problema utilitzant elements de circulació per dividir programes no relacionats. El disseny de l'edifici gira al voltant de dos espais buits. Aquests espais buits creen l'oportunitat de separar espais funcionalment no relacionats. Al mateix temps actua com un pati central on totes les parts de l'edifici estan connectades entre si.

El Disseny D'interiors

Corner Paradise

El Disseny D'interiors Com que el solar està situat en un terreny cantoner a la ciutat amb molt de trànsit, com pot trobar tranquil·litat al barri sorollós mantenint els avantatges del sòl, la practicitat espacial i l'estètica arquitectònica? Aquesta pregunta ha fet que el disseny fos bastant desafiant al principi. Per augmentar en gran mesura la privadesa de l'habitació mantenint bones condicions d'il·luminació, ventilació i profunditat de camp, el dissenyador va fer una proposta atrevida, construir un paisatge interior. És a dir, construir un edifici cúbic de tres plantes i traslladar els patis davanter i posterior a l'atri. , per crear un paisatge verd i aquàtic.