Revista de disseny
Revista de disseny
Lluminària

vanory Estelle

Lluminària Estelle combina el disseny clàssic en forma d'un cos de vidre cilíndric fet a mà amb una tecnologia d'il·luminació innovadora que produeix efectes d'il·luminació tridimensionals a la pantalla tèxtil. Dissenyat deliberadament per convertir els estats d'il·luminació en una experiència emocional, Estelle ofereix una varietat infinita d'estats d'ànim estàtics i dinàmics que produeixen tot tipus de colors i transicions, controlats mitjançant un panell tàctil de la lluminària o una aplicació per a telèfons intel·ligents.

Pavelló Mòbil

Three cubes in the forest

Pavelló Mòbil Tres cubs són l'aparell amb les diferents propietats i funcions (equips de jocs infantils, mobiliari públic, objectes d'art, sales de meditació, cendres, petits espais de descans, sales d'espera, cadires amb sostre) i poden aportar a la gent experiències espacials fresques. Tres cubs es poden transportar fàcilment amb un camió, per la mida i la forma. Pel que fa a la mida, la instal·lació (la inclinació), les superfícies dels seients, les finestres, etc., cada cub està dissenyat de manera característica. Tres cubs fan referència a espais mínims tradicionals japonesos com les sales de cerimònia del te, amb variabilitat i mobilitat.

El Complex Multifuncional

Crab Houses

El Complex Multifuncional A la vasta plana de les terres baixes de Silèsia, una muntanya màgica es troba sola, coberta de boira de misteri, s'alça sobre la pintoresca ciutat de Sobotka. Allà, enmig de paisatges naturals i emplaçament llegendari, està previst que hi hagi el complex Crab Houses: un centre de recerca. Com a part del projecte de dinamització de la ciutat, se suposa que ha de donar peu a la creativitat i la innovació. El lloc reuneix científics, artistes i comunitat local. La forma dels pavellons està inspirada en els crancs que entren en un mar d'herba ondulant. S'il·luminaran a la nit, semblant a cuques de llum que planen sobre la ciutat.

Taula

la SINFONIA de los ARBOLES

Taula La taula la SINFONIA de los ARBOLES és una recerca de la poesia en el disseny... Un bosc vist des de terra és com columnes que s'esvaeixen al cel. No els podem veure des de dalt; el bosc a vista d'ocell s'assembla a una catifa llisa. La verticalitat es converteix en horitzontalitat i encara roman unificada en la seva dualitat. Així mateix, la taula la SINFONIA de los ARBOLES, recorda les branques dels arbres formant una base estable per a un taulell subtil que desafia la força de la gravetat. Només aquí i allà els raigs del sol parpellegen entre les branques dels arbres.

Apotecaria

Izhiman Premier

Apotecaria El nou disseny de la botiga Izhiman Premier va evolucionar per crear una experiència moderna i moderna. El dissenyador va utilitzar una barreja diferent de materials i detalls per servir cada racó dels articles mostrats. Cada àrea d'exposició es va tractar per separat mitjançant l'estudi de les propietats dels materials i dels productes exposats. Creant un matrimoni de materials barrejant entre marbre de Calcuta, fusta de noguera, fusta de roure i vidre o acrílic. Com a resultat, l'experiència es va basar en cada funció i preferències del client amb un disseny modern i elegant compatible amb els articles exposats servits.

L'apreciació De L'art

The Kala Foundation

L'apreciació De L'art Fa temps que hi ha un mercat global per a les pintures índies, però l'interès per l'art indi s'ha endarrerit als EUA. Per donar a conèixer els diferents estils de pintures populars índies, la Fundació Kala s'estableix com una nova plataforma per mostrar les pintures i fer-les més accessibles al mercat internacional. La fundació consta d'un lloc web, una aplicació per a mòbils, una exposició amb llibres editorials i productes que ajuden a superar la bretxa i connectar aquestes pintures amb un públic més gran.