Revista de disseny
Revista de disseny
Restaurant

Jiao Tang

Restaurant El projecte és un restaurant hotpot, situat a Chengdu, Xina. La inspiració del disseny neix de la convivència harmònica entre la naturalesa i la naturalesa de Neptú. El restaurant està organitzat amb set temes de disseny per il·lustrar històries sobre Neptú. Els conceptes de cinema i televisió, art, ciència i tecnologia, disseny decoratiu i original de mobles, làmpades, vaixella, etc., proporcionen una experiència immersiva dramàtica als visitants. La col·locació de materials i el contrast de colors creen una atmosfera espacial. L’art de la instal·lació mecànica s’aplica per millorar la interacció espacial i l’experiència del consumidor.

El Saló

BeantoBar

El Saló Un element important d’aquest disseny va ser donar a conèixer l’atractiu dels materials emprats. El principal material utilitzat va ser el cedre vermell occidental, que també s’utilitza a la seva primera botiga al Japó. Com a manera de mostrar el material, Riki Watanabe va apilar un patró de mosaic apilant peces un per una com un parquet, fent ús de l'essència dels materials de colors desiguals. Tot i utilitzar els mateixos materials, tallant-los, Riki Watanabe va poder variar les expressions en funció dels angles de visualització.

Anell

Wishing Well

Anell En visitar els seus somnis un jardí de roses, Tippy va trobar un desig amb un pou envoltat de roses. Allà, va mirar el pou i va veure el reflex de les estrelles nocturnes i va fer un desig. Les estrelles nocturnes estan representades pels diamants, i el rubí simbolitza la seva més profunda passió, els seus somnis i les seves esperances que ella va fer al desig. Aquest disseny compta amb un tall de rosa hexàgon, esmerilat de rubí en or massiu 14K. Es tallen petites fulles per mostrar la textura de les fulles naturals. La banda d’anells suporta la part superior plana i es corba lleugerament cap a l’interior. Les mides dels anells s’han de calcular matemàticament.

Restaurant

Nanjing Fishing Port

Restaurant El projecte és un restaurant convertit amb tres plantes a Nanjing, amb una superfície aproximada de 2.000 m2. A més de restauració i reunions, hi ha cultura del te i la cultura del vi. La decoració uneix un nou ambient xinès viu des del sostre fins al traçat de pedra del terra. El sostre està decorat amb antigues mènsules i cobertes xineses. És l’element principal del disseny al sostre. Es barregen materials com xapa de fusta, acer inoxidable daurat i pintura que significa un nou sentiment xinès per crear un nou espai de sensació xinesa.

Casc De Bicicleta

Voronoi

Casc De Bicicleta El casc està inspirat en l'estructura Voronoi 3D que està àmpliament distribuïda a la natura. Amb una combinació de tècnica paramètrica i biònica, el casc de la bicicleta té un sistema mecànic extern que millora. És diferent de l'estructura tradicional de protecció contra flocs en el seu sistema mecànic 3D biònic sense restriccions. Si és afectada per una força externa, aquesta estructura mostra una millor estabilitat. Amb l'equilibri de lleugeresa i seguretat, el casc vol proporcionar a les persones un casc de bicicleta de protecció personal més còmode, més de moda i més segur.

Menjar I Treballar

Eatime Space

Menjar I Treballar Tots els humans tenen dret a estar relacionats amb el temps i la memòria. La paraula Eatime sona com el temps en xinès. L’espai Eatime ofereix espais per animar la gent a menjar, treballar i rememorar en tranquil·litat. El concepte de temps interactua estretament amb el taller, que ha estat testimoni de canvis a mesura que passa el temps. Basat en l'estil de taller, el disseny inclou l'estructura de la indústria i el medi ambient com a elements bàsics per construir l'espai. Eatime ret homenatge a la forma més pura de disseny barrejant subtilment els elements que es presten a la decoració tant crua com acabada.