Revista de disseny
Revista de disseny
El Menjar

Drink Beauty

El Menjar Beure La bellesa és com una bonica joia que es pot beure! Vam fer una combinació de dos objectes que s’utilitzaven per separat amb el te: caramels de roca i rodanxes de llimona. Aquest disseny és completament consumible. En afegir rodanxes de llimona a l’estructura de dolços de roca, el seu gust es torna increïblement millor i el seu valor alimentari augmenta a causa de les vitamines de la llimona. Els dissenyadors simplement van substituir els pals que subjectaven els cristalls de llaminadures per una llesca de llimona seca. Drink Beauty és un exemple complet de món modern que aporta bellesa i eficiència.

La Beguda

Firefly

La Beguda Aquest disseny és un nou còctel amb Chia, la idea principal era dissenyar un còctel que tingués diverses fases gustatives. Aquest disseny també inclou diferents colors que es poden veure a la llum negra que el fa adequat per a festes i clubs. Chia pot absorbir i reservar qualsevol sabor i color, de manera que quan es fa un còctel amb Firefly es poden experimentar diferents sabors pas a pas. El valor nutricional d’aquest producte és més elevat en comparació amb altres còctels i això es deu a l’alt valor nutritiu i a les baixes calories de Chia. . Aquest disseny és un nou capítol de la història de les begudes i els còctels.

El Motlle De Gel

Icy Galaxy

El Motlle De Gel La natura ha estat sempre una de les fonts d’inspiració més importants per als dissenyadors. La idea va venir a la ment dels dissenyadors estudiant l’espai i la imatge de Milk Way Galaxy. L’aspecte més important d’aquest disseny era crear una forma única. Molts dissenys que es troben al mercat se centren a fer el gel més clar, però en aquest disseny presentat, els dissenyadors es van centrar intencionadament en les formes fetes pels minerals mentre que l’aigua es converteix en gel, per ser més clar que els dissenyadors van transformar un defecte natural. en un bell efecte Aquest disseny crea una forma esfèrica en espiral.

El Filtre De Cigarretes

X alarm

El Filtre De Cigarretes X alarma, és una alarma per als fumadors per fer-los adonar del que fan a si mateixos mentre ho fan. Aquest disseny és una nova generació de filtres de cigarretes. Aquest disseny pot ser un bon reemplaçament de les publicitats cares contra el tabaquisme i té més influència en la ment dels fumadors que qualsevol altra publicitat negativa. Té una estructura molt simple, els filtres estan segellats amb una tinta invisible que cobreix la zona negativa del croquis i amb cada puff l’esbós apareixerà més clar, així que amb cada puff veuràs que el teu cor s’enfosqueix i saps el que et passa.

L’Aparcament De Bicicletes Transformacional

Smartstreets-Cyclepark™

L’Aparcament De Bicicletes Transformacional L’Smartstreets-Cyclepark és una instal·lació d’aparcament de bicicletes versàtil i racionalitzada per a dues bicicletes, que en uns minuts permet una millora ràpida de les instal·lacions d’aparcament de bicicletes a les zones urbanes sense afegir embussos al carrer. L’equipament ajuda a reduir el robatori de bicicletes i es pot instal·lar als carrers més estrets, alliberant un nou valor de la infraestructura existent. Els acer inoxidable, els equips es poden combinar amb colors RAL i es poden confeccionar per a autoritats locals o patrocinadors. També es pot utilitzar per ajudar a identificar rutes ciclistes. Es pot configurar per adaptar-se a qualsevol mida o estil de columna.

Els Envasos De Magnesi

Kailani

Els Envasos De Magnesi Els treballs de l’Agència Agome sobre la identitat gràfica i la línia artística per als envasos Kailani es basen en un disseny mínim i net. Aquest minimalisme està en línia amb el producte que només té un ingredient, el magnesi. La tipografia escollida és contundent i mecanografiada. Es caracteritza tant per la força del mineral de magnesi com per la força del producte, que restitueix la vitalitat i l'energia als consumidors.

Equip de disseny del dia

Els millors equips de disseny del món.

De vegades necessita un equip molt gran de dissenyadors amb talent per oferir dissenys veritablement fantàstics. Cada dia comptem amb un equip innovador i creatiu de disseny premiat. Explora i descobreix arquitectura original i creativa, bon disseny, moda, disseny gràfic i projectes d’estratègia de disseny dels equips de disseny a tot el món. Inspira't en les obres originals de grans dissenyadors de mestre.