Revista de disseny
Revista de disseny
Coberts

Ingrede Set

Coberts El conjunt de coberts Ingrede està dissenyat per expressar la necessitat de perfecció en la vida quotidiana. Conjunt de forquilla, cullera i ranura de ganivet amb imants. Els coberts queden verticals i creen harmonia a la taula. Les formes matemàtiques permeten construir una forma fluida que consta de tres peces diferents. Aquest enfocament crea noves possibilitats que es poden aplicar a molts productes diferents com ara dissenys de parament i altres estris.

El Servei De Recomanacions Musicals

Musiac

El Servei De Recomanacions Musicals Musiac és un motor de recomanació musical que utilitza la participació proactiva per trobar opcions precises per als seus usuaris. Té com a objectiu proposar interfícies alternatives per desafiar l’autorisme de l’algorisme. El filtratge d'informació s'ha convertit en un enfocament de cerca inevitable. Tanmateix, crea efectes de càmera ressò i limita els usuaris a la seva zona de confort seguint amb rigor les seves preferències. Els usuaris es tornen passius i deixen de qüestionar-se les opcions que ofereix la màquina. Gastar temps per revisar opcions pot augmentar un enorme cost econòmic, però és l’esforç que crea una experiència significativa.

El Prototip Residencial

No Footprint House

El Prototip Residencial La NFH està desenvolupada per a la producció en sèrie, basada en una caixa d'eines més gran de tipologies residencials prefabricades. Es va construir un primer prototip per a una família holandesa al sud-oest de Costa Rica. Van escollir una configuració de dos dormitoris amb estructura d’acer i acabats de fusta de pi, que es va enviar al seu lloc objectiu en un sol camió. L'edifici està dissenyat al voltant d'un nucli central de serveis per optimitzar l'eficiència logística pel que fa al muntatge, manteniment i ús. El projecte busca una sostenibilitat integral pel que fa al seu rendiment econòmic, ambiental, social i espacial.

Hotel

LiHao

Hotel Retorn a la natura, estació cultural de la ciutat. Crea un estil de vida refinat. Gaudeix exclusivament d’un ambient tranquil i tranquil. L'hotel està situat a la zona animada de la zona de desenvolupament d'alta tecnologia de Baoding. El dissenyador redefineix hotel resort de la ciutat mitjançant un pensament holístic mitjançant la combinació de l’entorn, l’arquitectura, el paisatge i l’interior per crear un espai hoteler sofisticat, natural i còmode. Deixeu que els viatgers de negocis se sentin pròspers en la tranquil·litat, robant un lleure de mig dia.

Les Oficines De Vendes

Suzhou·Merchants Great Lakes Century

Les Oficines De Vendes Amb la superfície de l'aigua com a mirall, es desactiva la imatge d'elevació de l'edifici; amb l’escultura i la plantació com a elements, l’interès de l’aigua es forma mitjançant la decoració; Amb la plantació flotant i canviant fonts i llums artístiques, es crea l’interès ; Amb l’aigua com l’ànima, la combinació d’art i funció es dedueix a través del punt d’inflexió de l’espai; l’àmplia piscina, al sol, l’aigua s’aixeca, clara i transparent, brillant, a través de l’aigua brillant, pot veure clarament l’actitud de cada rajola, sembla que també neteja la ment humana en general.

L'habitatge Multi Unitat

Best in Black

L'habitatge Multi Unitat Best in Black és un projecte que pretén crear un nou tipus d’edifici residencial. L’interiorisme dels apartaments representa un disseny industrial que conforma l’arquitectura mexicana, els materials seleccionats permeten projectar una sensació de meravella a les zones públiques i un aspecte càlid dels apartaments, en contrast amb una façana neta i sòbria. Les quatre façanes estan clarament inspirades en una col·locació aleatòria de les formes de joc Tetris que formen les parets i les finestres de l’edifici, creant atmosferes il·luminades que generen confort per a l’usuari.