Revista de disseny
Revista de disseny
Anell

Arch

Anell El dissenyador rep inspiració en la forma de les estructures d'arc i arc de Sant Martí. Dos motius: una forma d'arc i una forma de gota, es combinen per crear una forma tridimensional única. Combinant formes i línies mínimes i utilitzant motius simples i comuns, el resultat és un anell senzill i elegant que es fa agosarat i lúdic proporcionant espai per a l'energia i el ritme per fluir. Des de diferents angles canvia la forma de anell: la forma de la gota es visualitza des de l’angle frontal, la forma de l’arc es veu des de l’angle lateral i la creu de l’angle superior. Això proporciona estimulació per a qui el porta.

Anell

Touch

Anell Amb un simple gest, una acció de tacte transmet emocions riques. A través de anell Touch, el dissenyador pretén transmetre aquesta sensació càlida i sense metall amb sòlids freds i sòlids. S’uneixen 2 corbes per formar un anell que suggereix a 2 persones agafades de la mà. L’anell canvia d’aspecte quan es gira la seva posició sobre el dit i es veu des de diferents angles. Quan les parts connectades es posicionen entre els dits, anell apareix de color groc o blanc. Quan les parts connectades es posicionen sobre el dit, podeu gaudir d’un color tant groc com blanc.

Les Zones Comunes Interiors

Highpark Suites

Les Zones Comunes Interiors Les àrees comunes de Highpark Suites exploren la integració perfecta dels estils de vida urbans de Gen-Y amb la vida verda, els negocis, l'oci i la comunitat. Des de vestíbuls amb factor wow fins a pistes del cel escultòric, salons de funcions i sales de reunions funky, aquestes àrees de cuina estan dissenyades perquè els residents puguin utilitzar-les com a extensió de les seves cases. Inspirat en una vida a l’aire lliure sense problemes, flexibilitat, moments interactius i una paleta de colors i textures urbanes, MIL Design va impulsar els límits per crear una comunitat única, sostenible i holística on cada espai tingui en compte els residents i l’entorn tropical.

Llibreria, Centre Comercial

Jiuwu Culture City , Shenyang

Llibreria, Centre Comercial Jato Design tenia l’encàrrec de transformar una llibreria tradicional en un espai dinàmic i d’usos múltiples, per ser no només un centre comercial sinó també un centre cultural per a esdeveniments inspirats en llibres i molt més. L'espai central és l'espai "heroi" on els visitants es desplacen a un entorn de fusta més acurat i reforçat amb dissenys dramàtics. Els capolls semblants a les llanternes pengen del sostre mentre que les escales serveixen d’espais comunitaris que animen els visitants a quedar-se i llegir mentre s’asseuen als esglaons.

El Pòster

Cells

El Pòster El 19 de juliol de 2017, PIY va construir un petit edifici a Melbourne, Austràlia. Es tracta d'un petit castell reunit amb 761 components, que el van anomenar "Cèl·lules". Els nodes estan dissenyats com a tenó de fil girat a mà i tendó recte, que es resumeix en "Tenó de l'East & amp; Mortífera occidental & quot ;. Hi trobareu els seus productes, inclosos prestatges variables, estands i sabates, etc., tots ells desglossats i rearmats en un organisme. I llavors, sentiràs el seu desig de créixer lliurement.

L’Interiorisme De L’Hotel

Stories Container

L’Interiorisme De L’Hotel El contenidor transporta càrregues fins a llocs. L'hotel ofereix llocs per descansar per als viatgers. Un lloc de descans transitori és el que tenen en comú. Per això, utilitzeu "el contenidor" com a concepte d'hotel. L'hotel no només és un lloc de descans, sinó també un espai amb personalitat. Cada habitació té la seva pròpia expressió i personalitat. Per tant, crea vuit suites diferents com a seguiment: Indulge, Evolve, WabiSabi, Shine Flower, Pantone, Fantasia, Viatge i Ballerina. La casa estable no només és un lloc de descans, sinó també una estació de subministrament per al vostre esperit.