Revista de disseny
Revista de disseny
El Regne Públic

Quadrant Arcade

El Regne Públic L’arcada catalogada de grau II s’ha transformat en una acollidora presència del carrer mitjançant la disposició de la llum adequada al lloc adequat. Generalment, la il·luminació ambiental s’utilitza de manera integral i els seus efectes es posen de forma jeràrquica per obtenir variacions de patrons de llum que creen interès i promouen un major ús de l’espai. La incorporació estratègica per al disseny i la col·locació de la funció dinàmica pendent es va gestionar juntament amb l'artista de manera que els efectes visuals semblin més subtils que aclaparadors. Amb la llum del dia, l'elegant estructura s'accentua amb el ritme de la il·luminació elèctrica.

El Disseny D’Instal·lacions Artístiques

Kasane no Irome - Piling up Colors

El Disseny D’Instal·lacions Artístiques Un disseny d’instal·lació de Japanese Dance. Els japonesos han acumulat colors des de l’antiguitat per expressar coses sagrades. També s'utilitza com acumular el paper amb siluetes quadrades que representen la profunditat sagrada. Nakamura Kazunobu va dissenyar un espai que canvia l'atmosfera canviant a diversos colors amb un quadrat que s'acumula com a motiu. Els panells que volen en l'aire centrat en els ballarins cobreixen el cel sobre l'espai de l'escenari i representen l'aparença de llum que passa per l'espai que no es pot veure sense els panells.

El Disseny D’Instal·lacions Artístiques

Hand down the Tale of the HEIKE

El Disseny D’Instal·lacions Artístiques Escenografia tridimensional que utilitza tot l'espai escènic. Busquem la nova dansa japonesa, i aquest és un disseny de l'art escènic que tenia com a objectiu la forma ideal de la dansa japonesa contemporània. A diferència de la dansa tradicional japonesa art escènic bidimensional, disseny tridimensional que aprofita tot l'espai escènic.

La Renovació D’Hotels

Renovated Fisherman's House

La Renovació D’Hotels L'hotel SIXX es troba al poble de Houhai, a la badia de Haitang, a Sanya. El mar del sud de la Xina es troba a 10 metres davant de l'hotel i el Houhai és conegut com el paradís de la persona que practica surf a la Xina. L’arquitecte va transformar l’edifici original de tres plantes, que ha estat servit per a una família de pescadors locals durant anys, en un hotel de temàtica surfista, reforçant l’antiga estructura i renovant l’espai del seu interior.

Taula Extensible

Lido

Taula Extensible El Lido es plega en una petita caixa rectangular. Quan es plega, serveix de caixa d’emmagatzematge per a articles petits. Si aixequen les plaques laterals, les potes juntes surten de la caixa i Lido es transforma en una taula de te o un petit escriptori. Així mateix, si despleguen completament les plaques laterals a banda i banda, es transforma en una taula gran, i la placa superior té una amplada de 75 Cm. Aquesta taula es pot utilitzar com a taula de menjador, especialment a Corea i el Japó, on seure a terra mentre es menja és una cultura comuna.

La Residència De Cap De Setmana

Cliff House

La Residència De Cap De Setmana Es tracta d’una cabina de pesca amb vista a la muntanya, a la riba del riu Heaven (‘Tenkawa’ en japonès). Fet de formigó armat, la forma és un tub simple, de sis metres de longitud. L’extrem de la carretera del tub està contrapès i ancorat al fons del terra, de manera que s’estén horitzontalment de la riba i es penja sobre l’aigua. El disseny és senzill, l’interior és ampli i la coberta de la riba està oberta al cel, a les muntanyes i al riu. Construït per sota del nivell de la carretera, només el terrat de la cabina és visible des de la carretera, de manera que la construcció no bloqueja la vista.

Entrevista de disseny del dia

Entrevistes amb dissenyadors de fama mundial.

Llegiu les últimes entrevistes i converses sobre disseny, creativitat i innovació entre periodistes de disseny i dissenyadors, artistes i arquitectes de fama mundial. Consulteu projectes de disseny més recents i dissenys premiats per dissenyadors, artistes, arquitectes i innovadors famosos. Descobriu nous coneixements sobre creativitat, innovació, arts, disseny i arquitectura. Obteniu informació sobre els processos de disseny de grans dissenyadors.