Revista de disseny
Revista de disseny
Residència Privada

House L019

Residència Privada A tota la casa s’utilitzava un concepte de color i material senzill però sofisticat. Murs blancs, terres de roure de fusta i calcàries locals per a banys i xemeneies. El detall elaborat amb precisió crea un ambient de luxe sensible. Les vistes exactament compostes determinen l'espai habitable lliure en forma de L.

La Instal·lació De Llanternes

Linear Flora

La Instal·lació De Llanternes La Flora Lineal s'inspira en el número "tres" de la buganvigaia, la flor del comtat de Pingtung. A banda dels tres pètals de buganvillea vistos per sota de l’obra d’art, es podrien veure variacions i els múltiples de tres en diferents aspectes. Per celebrar el 30è aniversari del Festival de la Llanterna de Taiwan, l’artista de disseny d’il·luminació Ray Teng Pai va ser convidat pel Departament d’Afers Culturals del Comtat de Pingtung a crear una llanterna no convencional, la combinació única de forma i tecnologia, enviant un missatge de transformació del patrimoni del festival. i connectar-lo amb el futur.

La Llum Ambiental

25 Nano

La Llum Ambiental 25 Nano és un instrument artístic de llum per representar l’efímer i la permanència, el naixement i la mort. Treballant amb Spring Pool Glass Industrial CO., LTD, la visió del qual és crear un llaç sistemàtic de reciclatge de vidre per a un futur sostenible, 25 Nano va triar la bombolla relativament fràgil com a mitjà en contrast amb el vidre sòlid per encarnar la idea. A l'instrument, la llum brilla a través dels cicles de vida de la bombolla, projectant a l'ambient color i ombres semblants a l'arc de Sant Martí, creant una atmosfera onírica al voltant de l'usuari.

La Llum De Tasca

Linear

La Llum De Tasca La tècnica de flexió de tubs de Linear Light s’utilitza àmpliament per produir peces de vehicle. La línia angular fluida es realitza mitjançant un control de precisió del fabricant taiwanès, disposant així del material mínim per a construir la línia lineal lleugera, forta i portàtil; ideal per il·luminar qualsevol interior modern. Aplica xips de LED que no tenen parpelleig tàctil, amb la funció de memòria que s’encén al volum anterior establert. Lineal Task està dissenyat per ser muntat fàcilment per l’usuari, compost per material no tòxic i proveït d’embalatges plans; fent tot el possible per reduir l'impacte ambiental.

L'espai De Treball

Dava

L'espai De Treball Dava està desenvolupat per a oficines d’espai obert, escoles i universitats on són importants les fases de treball tranquil i concentrat. Els mòduls redueixen les alteracions acústiques i visuals. Per la seva forma triangular, el mobiliari és eficient en l'espai i permet diverses opcions d'ordenació. Els materials de Dava són de WPC i feltre de llana, tots dos biodegradables. Un sistema de connectors fixa les dues parets a la taula i subratlla la simplicitat en la producció i la manipulació.

Casa Residencial

Brooklyn Luxury

Casa Residencial Inspirat en la passió del client per les residències històriques riques, aquest projecte representa una adaptació del funcionalisme i la tradició a les intencions del present. Així, es va triar, adaptar i estilitzar l'estil clàssic als cànons del disseny contemporani i les tecnologies modernes, els nous materials de bona qualitat han contribuït a la creació d'aquest projecte: una veritable joia de l'arquitectura de Nova York. Les despeses previstes superaran els 5 milions de dòlars americans, oferiran la premissa de crear un interior elegant i opulent, però també funcional i còmode.

Entrevista de disseny del dia

Entrevistes amb dissenyadors de fama mundial.

Llegiu les últimes entrevistes i converses sobre disseny, creativitat i innovació entre periodistes de disseny i dissenyadors, artistes i arquitectes de fama mundial. Consulteu projectes de disseny més recents i dissenys premiats per dissenyadors, artistes, arquitectes i innovadors famosos. Descobriu nous coneixements sobre creativitat, innovació, arts, disseny i arquitectura. Obteniu informació sobre els processos de disseny de grans dissenyadors.