Revista de disseny
Revista de disseny
L’Interior Residencial

Inside Out

L’Interior Residencial El primer dissenyador d’interiorisme en solitari del dissenyador d’arquitectura, seleccionant una barreja de mobles destacats japonesos i nòrdics per crear un ambient agradable i agradable. La fusta i el teixit s'utilitzen principalment a tot el pis amb accessoris de llum mínims. El concepte & quot; Inside Out & quot; caixa de fusta revelada amb l’entrada i el passadís de fusta connectats mentre s’obre a la sala d’estar com a "interior". exhibició de llibres i exposicions d'art, amb habitacions com "exterior" i butxaca d'espais amb funcions de vida.

La Restauració Del Castell Antic

Timeless

La Restauració Del Castell Antic El propietari va comprar la casa Crawfordton a Escòcia a l'abril de 2013, intentant restaurar el gust original de l'antiga noblesa escocesa i compatible amb la vida moderna. Es conserven les característiques i els jaciments històrics de l’antic castell amb un sabor original. L’estètica del disseny i la cultura regional de diferents segles xoquen amb espurnes artístiques en un mateix espai.

Fotografies Per A Portada De Revistes

TimeFlies

Fotografies Per A Portada De Revistes La idea principal era distingir-se de la massa de revistes de clients tradicionals. En primer lloc, mitjançant la insòlita portada. La portada de la revista TimeFlies per a la companyia aèria Nordica presenta un disseny estoni contemporani i el títol de la revista de la portada de cada número està escrit per l’autor de l’obra destacada. El disseny modern i minimalista de la revista cobreix transmetre sense més paraules la creativitat de la nova línia aèria, l'atractiu de la naturalesa estònia i l'èxit dels joves dissenyadors estonians.

L’Aigüera

Thalia

L’Aigüera Lavabo semblant un brot a punt per florir i omplir-se: és tan floreix que es va fer a partir d’una unió hàbil de massís i teca de fusta massissa, una essència a la part superior i l’altra a la part inferior. Una combinació ferma i segura, que proporciona un toc d’elegància i vivacitat del color amb una alegre entrellaç de grans amb tonalitats sempre diferents que produeixen lavabos únics. La bellesa d’aquest objecte es caracteritza per la seva asimetria i harmonia per la trobada de diferents formes i essència llenyosa.

La Seu Central

Nippo Junction

La Seu Central La seu central de Nippo es construeix sobre una intersecció multicapa d’infraestructures urbanes, una carretera d’autopista i un parc. Nippo és una empresa líder en construcció de carreteres. Ells defineixen Michi, que significa "carrer" en japonès, com a base del seu concepte de disseny com "allò que connecta una varietat de components". Michi connecta l’edifici amb el context urbà i també connecta espais de treball individuals entre ells. Michi es va millorar per crear connexions creatives i per realitzar el lloc de treball únic possible només a Nippo.

Casa Privada

Bbq Area

Casa Privada El projecte de la zona de barbacoa és un espai que permet cuinar a l’aire lliure i reunir la família. A Xile, la zona de barbacoa es troba normalment allunyada de la casa, però en aquest projecte forma part de la casa unint-la amb el jardí mitjançant grans finestres plegables lluminoses que permeten que la màgia de l’espai del jardí flueixi a la casa. Els quatre espais, natura, piscina, menjador i cuina estan units en un disseny únic.