Revista de disseny
Revista de disseny
La Cadira Pública De Jardí Exterior

Para

La Cadira Pública De Jardí Exterior Para és un conjunt de cadires exteriors públiques dissenyades per proporcionar una flexibilitat moderada en entorns exteriors. Un conjunt de cadires que té una forma simètrica única i que s’allunya totalment de l’equilibri visual inherent al disseny de cadires convencionals. Inspirat en una forma simple de balancí, aquest conjunt de cadires exteriors és atrevit, modern i acull la interacció. Tots dos amb un fons pesat, Para A admet la rotació de 360 al voltant de la seva base i Para B admet capgirament bidireccional.

Taula

Grid

Taula The Grid és una taula dissenyada a partir d’un sistema de quadrícula inspirat en l’arquitectura tradicional xinesa, on s’utilitza un tipus d’estructura de fusta anomenada Dougong (Dou Gong) en diverses parts d’un edifici. Mitjançant l’ús de l’estructura tradicional de fusta entrellaçada, el muntatge de la taula és també el procés d’aprendre sobre l’estructura i experimentar la història. L’estructura de suport (Dou Gong) està formada per peces modulars que es poden desmuntar fàcilment si necessiten emmagatzematge.

Sèrie De Mobles

Sama

Sèrie De Mobles Sama és una autèntica sèrie de mobles que proporciona funcionalitat, experiència emocional i singularitat a través de les seves formes mínimes i pràctiques i el seu fort efecte visual. La inspiració cultural extreta de la poesia de vestits giratoris que es porten a les cerimònies de Sama es reinterpreta en el seu disseny mitjançant un joc de geometria cònica i tècniques de flexió de metalls. La postura escultòrica de la sèrie es combina amb la simplicitat en els materials, les formes i les tècniques de producció, per oferir un & amp; beneficis estètics. El resultat és una moderna sèrie de mobles que proporciona un toc distintiu als espais habitables.

Anell

Dancing Pearls

Anell Les perles que ballen entre les onades rugents del mar, és el resultat de la inspiració de l’oceà i les perles i és un anell model 3D. Aquest anell està dissenyat amb una combinació d’or i perles de colors amb una estructura especial per implementar el moviment de les perles entre les onades rugents de l’oceà. El diàmetre de la canonada s’ha escollit en una bona mida, cosa que fa que el disseny sigui prou robust com per fer fabricable el model.

Llit De Gat

Catzz

Llit De Gat Quan es va dissenyar el llit de gat Catzz, la inspiració es va inspirar tant en les necessitats dels gats com dels propietaris, i la necessitat d’unir la funció, la simplicitat i la bellesa. Mentre observaven els gats, les seves característiques geomètriques úniques van inspirar la forma neta i reconeixible. Alguns patrons de comportament característics (per exemple, el moviment de les orelles) es van incorporar a l'experiència de l'usuari del gat. A més, tenint en compte els propietaris, l’objectiu era crear un moble que pogués personalitzar i mostrar amb orgull. A més, era important garantir un fàcil manteniment. Tot això permet un disseny elegant i geomètric i una estructura modular.

El Club D’Oci

Central Yosemite

El Club D’Oci Torneu a la senzillesa de la vida, el sol a través de la finestra es travessa la llum i l’ombra. Per tal de reflectir millor el sabor natural de l’espai general, feu un ús complet del disseny de troncs, un confort humanístic senzill i elegant i una atmosfera d’espai artístic estressant. To d’encant oriental, amb un estat d’ànim espacial únic. Aquesta és una altra expressió de l’interior, és natural, pur, variable.

Llegenda de disseny del dia

Dissenyadors llegendaris i les seves obres premiades.

Les llegendes de disseny són dissenyadors extremadament famosos que fan del nostre món un lloc millor amb els seus bons dissenys. Descobriu dissenyadors llegendaris i els seus innovadors dissenys de productes, obres d'art originals, arquitectura creativa, dissenys de moda destacats i estratègies de disseny. Gaudeix i explora obres originals de dissenyadors, artistes, arquitectes, innovadors i marques guardonades a tot el món. Inspira't en dissenys creatius.