Revista de disseny
Revista de disseny
Les Receptes Digitals De Les Xarxes Socials

DIY Spice Blends by Chef Heidi

Les Receptes Digitals De Les Xarxes Socials Unilever Food Solutions va encarregar la xef resident Heidi Heckmann (Chef regional de clients, Ciutat del Cap) per crear 11 receptes úniques per a Spices Blends amb la gamma d’espècies Robertsons. Com a part de la campanya “El nostre viatge, el vostre descobriment”, la idea era crear imatges i dissenys únics utilitzant aquests ingredients per a una divertida campanya de Facebook. Cada setmana, les úniques Spice Blends del xef Heidi es van publicar com a publicacions sobre tela a Facebook, molt riques en mitjans. Cadascuna d’aquestes receptes també està disponible per a la descàrrega de l’iPad al lloc web d’UFS.com.

Sistema D’Il·luminació I So

Luminous

Sistema D’Il·luminació I So Lluminós dissenyat per oferir una solució d’il·luminació ergonòmica i un sistema de so envoltant en un sol producte. Està orientat a crear emocions que els usuaris desitgen sentir i utilitzar una combinació de so i llum per aconseguir aquest objectiu. El sistema de so desenvolupat sobre la base del reflex del so i simula el so surround 3D a la sala sense la necessitat de cablejar i instal·lar diversos altaveus al voltant. Com a llum colgant, Luminous crea una il·luminació directa i indirecta. Aquest sistema d’il·luminació proporciona una llum suau, uniforme i de baix contrast que prevé problemes d’enlluernament i visió.

Bicicleta Elèctrica

Ozoa

Bicicleta Elèctrica La bicicleta elèctrica OZOa presenta un marc amb una forma de “Z” distintiva. El bastidor forma una línia ininterrompuda que connecta elements funcionals clau del vehicle, com ara rodes, direcció, seient i pedals. La forma “Z” està orientada de tal manera que la seva estructura proporciona una suspensió posterior integrada natural. L’economia de pes la proporciona l’ús de perfils d’alumini a totes les parts. Una bateria extraïble i recarregable d’ions de liti s’integra al marc.

El Disseny D’Arquitectura De Façanes

Cecilip

El Disseny D’Arquitectura De Façanes El disseny de l’embolcall de Cecilip està conformat per una superposició d’elements horitzontals que permet aconseguir la forma orgànica que distingeix el volum de l’edifici. Cada mòdul està format per seccions de línies inscrites en el radi de la curvatura a formar. Les peces utilitzaven perfils rectangulars d’alumini anoditzat amb plata de 10 cm d’amplada i 2 mm de gruix i es van col·locar sobre un plafó compost d’alumini. Un cop muntat el mòdul, la part davantera es va recobrir amb un acer inoxidable de calibre 22.

Botiga

Ilumel

Botiga Després de gairebé quatre dècades d’història, la botiga Ilumel és una de les firmes més grans i prestigioses de la República Dominicana en el mercat de mobles, il·luminació i decoració. La intervenció més recent respon a la necessitat d’una expansió de les zones d’exposició i a la definició d’una ruta més neta i articulada que permeti apreciar la varietat de col·leccions disponibles.

Llibreria

Amheba

Llibreria La llibreria orgànica anomenada Amheba està dirigida per un algorisme que conté paràmetres variables i un conjunt de regles. El concepte d’optimització topològica s’utilitza per alleugerir l’estructura. Gràcies a una lògica precisa, es pot descompondre i transferir-la en qualsevol moment. Una persona és capaç de transportar peces i muntar una estructura de 2,5 metres de llarg. Es va utilitzar la tecnologia de la fabricació digital. Tot el procés es controlava només als ordinadors. No era necessària documentació tècnica. Les dades es van enviar a la màquina CNC de 3 eixos. El resultat de tot el procés és l'estructura amb pes pesat.

Llegenda de disseny del dia

Dissenyadors llegendaris i les seves obres premiades.

Les llegendes de disseny són dissenyadors extremadament famosos que fan del nostre món un lloc millor amb els seus bons dissenys. Descobriu dissenyadors llegendaris i els seus innovadors dissenys de productes, obres d'art originals, arquitectura creativa, dissenys de moda destacats i estratègies de disseny. Gaudeix i explora obres originals de dissenyadors, artistes, arquitectes, innovadors i marques guardonades a tot el món. Inspira't en dissenys creatius.