Revista de disseny
Revista de disseny
El Saló De Banys

Agape

El Saló De Banys Per diferenciar-nos de l’espai d’exposició ordinari, definim aquest espai com un rerefons que pot accentuar la bellesa de la mercaderia. Amb aquesta definició, volem crear una etapa temporal que la mercaderia pugui brillar-se espontàniament. També creem un eix temporal per mostrar cada producte que es mostrava en aquest espai es realitzava des de temps diferents.

El Disseny De Ui

Moulin Rouge

El Disseny De Ui Aquest projecte està dissenyat per a persones que vulguin decorar el seu propi telèfon mòbil amb el tema de Moulin Rouge, tot i que mai no van visitar al Moulin Rouge de París. El propòsit principal és oferir una experiència digital millorada i tots els factors de disseny són visualitzar l’estat d’ànim de Moulin Rouge. Els consumidors poden personalitzar les icones preestablertes i les de disseny en els seus favorits amb un simple toc a la pantalla.

Escola Internacional

Gearing

Escola Internacional La forma de cercle conceptual de l'Escola Internacional de Debrecen simbolitza la protecció, la unitat i la comunitat. Les diferents funcions apareixen com a engranatges connectats, pavellons en una corda disposats sobre un arc. La fragmentació de l’espai crea diverses àrees de comunitat entre les aules. La nova experiència espacial i la presència constant de la natura ajuden els estudiants a pensar en la creació i a manifestar les seves idees. Els camins que condueixen als jardins educatius de fora del lloc i al bosc completen el concepte de cercle creant una transició apassionant entre l’entorn natural i el construït.

Residència Privada

House L019

Residència Privada A tota la casa s’utilitzava un concepte de color i material senzill però sofisticat. Murs blancs, terres de roure de fusta i calcàries locals per a banys i xemeneies. El detall elaborat amb precisió crea un ambient de luxe sensible. Les vistes exactament compostes determinen l'espai habitable lliure en forma de L.

La Instal·lació De Llanternes

Linear Flora

La Instal·lació De Llanternes La Flora Lineal s'inspira en el número "tres" de la buganvigaia, la flor del comtat de Pingtung. A banda dels tres pètals de buganvillea vistos per sota de l’obra d’art, es podrien veure variacions i els múltiples de tres en diferents aspectes. Per celebrar el 30è aniversari del Festival de la Llanterna de Taiwan, l’artista de disseny d’il·luminació Ray Teng Pai va ser convidat pel Departament d’Afers Culturals del Comtat de Pingtung a crear una llanterna no convencional, la combinació única de forma i tecnologia, enviant un missatge de transformació del patrimoni del festival. i connectar-lo amb el futur.

La Llum Ambiental

25 Nano

La Llum Ambiental 25 Nano és un instrument artístic de llum per representar l’efímer i la permanència, el naixement i la mort. Treballant amb Spring Pool Glass Industrial CO., LTD, la visió del qual és crear un llaç sistemàtic de reciclatge de vidre per a un futur sostenible, 25 Nano va triar la bombolla relativament fràgil com a mitjà en contrast amb el vidre sòlid per encarnar la idea. A l'instrument, la llum brilla a través dels cicles de vida de la bombolla, projectant a l'ambient color i ombres semblants a l'arc de Sant Martí, creant una atmosfera onírica al voltant de l'usuari.

Llegenda de disseny del dia

Dissenyadors llegendaris i les seves obres premiades.

Les llegendes de disseny són dissenyadors extremadament famosos que fan del nostre món un lloc millor amb els seus bons dissenys. Descobriu dissenyadors llegendaris i els seus innovadors dissenys de productes, obres d'art originals, arquitectura creativa, dissenys de moda destacats i estratègies de disseny. Gaudeix i explora obres originals de dissenyadors, artistes, arquitectes, innovadors i marques guardonades a tot el món. Inspira't en dissenys creatius.