Revista de disseny
Revista de disseny
La Clínica D’Urologia

The Panelarium

La Clínica D’Urologia El Panelarium és el nou espai clínic per al doctor Matsubara, un dels pocs cirurgians certificats per operar els sistemes de cirurgies robòtiques da Vinci. El disseny es va inspirar en el món digital. Els components 0 i 1 del sistema binari van ser interpolats a l'espai blanc i representats per panells que sortien de les parets i del sostre. El sòl segueix també el mateix aspecte de disseny. Els panells, tot i que el seu aspecte aleatori són funcionals, es converteixen en rètols, bancs, taulells, prestatgeries i fins i tot mànecs de la porta i, el més important, els perseguidors que asseguren una privadesa mínima per als pacients.

Udon Restaurant And Shop

Inami Koro

Udon Restaurant And Shop Com pot l'arquitectura representar un concepte culinari? The Edge of the Wood és un intent de respondre a aquesta pregunta. Inami Koro reinventa el plat tradicional Udon japonès mantenint les tècniques habituals de preparació. El nou edifici reflecteix el seu plantejament revisant les construccions tradicionals de fusta japonesa. Totes les línies de contorn que expressen la forma de l’edifici s’han simplificat. Inclou el marc de vidre amagat dins dels pilars prims de fusta, la inclinació del sostre i el sostre girat, i les vores de les parets verticals totes s’expressen per una sola línia.

Farmàcia

The Cutting Edge

Farmàcia The Edge de tall és una farmàcia de distribució relacionada amb el veí Hospital General Daiichi de la ciutat de Himeji, Japó. En aquest tipus de farmàcies, el client no té accés directe als productes com en el tipus de venda al detall; més aviat, el farmacèutic el prepararà un medicament al pati del darrere després de presentar una recepta mèdica. Aquest nou edifici va ser dissenyat per promoure la imatge de l’hospital mitjançant la introducció d’una imatge nítida d’alta tecnologia d’acord amb una tecnologia mèdica avançada. Es tradueix en un espai blanc minimalista però totalment funcional.

El Restaurant Xinès

Pekin Kaku

El Restaurant Xinès La nova renovació del restaurant Pekin-kaku ofereix una reinterpretació estilística del que podria ser un restaurant d'estil Beijing, rebutjant el tradicional disseny ornamental a favor d'una arquitectònica més simplista. El sostre presenta un Aurora Vermell creat amb cortines de corda de 80 metres de llarg. Les parets es tracten amb maons tradicionals de Xangai fosc. Els elements culturals del mil·lenari patrimoni xinès, inclosos els guerrers de terracota, la llebre vermella i la ceràmica xinesa, es van destacar en una exhibició minimalista que proporciona un enfocament contrastat als elements decoratius.

El Restaurant Japonès

Moritomi

El Restaurant Japonès El trasllat de Moritomi, un restaurant que ofereix cuina japonesa, al costat del patrimoni mundial, el castell de Himeji explora les relacions entre materialitat, forma i interpretació arquitectònica tradicional. El nou espai intenta reproduir el patró de fortificacions de pedra del castell en diversos materials, incloses pedres rugoses i polides, acer recobert d'òxid negre i estores tatami. Un pis fet amb petites làpides revestides de resina representa el fossat del castell. De dos colors, el blanc i el negre, flueixen com l’aigua de l’exterior i travessen la porta d’entrada decorada de gelosia de fusta, fins a la sala de recepció.

Escultura Pública

Bubble Forest

Escultura Pública Bubble Forest és una escultura pública d’acer inoxidable resistent a l’àcid. Està il·luminada amb làmpades LED RGB programables que permeten que l'escultura pateixi una metamorfosi espectacular quan es pon el sol. Es va crear com a reflexió sobre la capacitat de les plantes per produir oxigen. El bosc del títol consta de 18 tiges / troncs d’acer que acaben amb corones en forma de construccions esfèriques que representen una sola bombolla d’aire. Bubble Forest fa referència a la flora terrestre i a la coneguda des del fons de llacs, mars i oceans

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.