Revista de disseny
Revista de disseny
L’Aixeta Sensible

miscea LIGHT

L’Aixeta Sensible La gamma Misule LIGHT de les aixetes activades pel sensor té un dispensador de sabó integrat dissenyat directament a l’aixeta per obtenir més comoditat i avantatges sobre la higiene de les mans. Utilitzant una tecnologia de sensors ràpida i fiable, dispensa aigua i sabó per a una experiència higiènica i ergonòmica de rentat de mans. El distribuïdor de sabó integrat s’activa quan la mà d’un usuari passa pel sector del sabó. El sabó només es distribueix quan la mà d’un usuari es col·loca sota la presa de sabó de l’aixeta. L’aigua es pot rebre de manera intuïtiva subjectant les mans sota la presa d’aigua.

El Terminal D’Immigració Automatitzada

CVision MBAS 1

El Terminal D’Immigració Automatitzada MBAS 1 va ser dissenyat per desafiar la naturalesa dels productes de seguretat i minimitzar la intimidació i la por tant en aspectes tecnològics com psicològics. El disseny sembla simpàtic amb línies netes que es combinen perfectament entre escàner i pantalla. La veu i els visuals a la pantalla guien els usuaris per primera vegada que fan un pas a través del procés d’immigració. El coixinet d’escaneig d’empremtes digitals es pot separar per un manteniment fàcil o una substitució ràpida. MBAS 1 és un producte únic que té com a objectiu canviar la manera de traspassar les fronteres, permetent una interacció múltiple d'idiomes i una experiència agradable i no discriminat per als usuaris.

Ganivet

a-maze

Ganivet El disseny de blocs de ganivets a-laberint pretén estimular els nostres sentits mentals i visuals per igual. La forma en què emmagatzema i organitza els ganivets està inspirada exclusivament en el joc infantil que tots coneixem. Combinar estètica i funcionalitat juntes perfectament, un laberint compleix el seu propòsit i, més important, crea una connexió que evoca emocions de curiositat i diversió. La seva forma pura-laberint ens permet revelar-se en la seva senzillesa que ho fa molt més amb menys. És per això que a-laberint proporciona una innovació del producte autèntica amb una experiència d'usuari inoblidable i una aparença de concordança.

El Candelabre

Bridal Veil

El Candelabre Aquest art: objecte d’art amb llums enceses. Habitació espaiosa amb sostre de perfil complex, com núvols cúmuls. Lustre encaixa en un espai, fluït de la paret frontal fins al sostre. Les fulles d’esmalt de cristall i blanc conjuntament amb la flexió elàstica de tubs prims creen la imatge d’un vel volador al món. L’abundància d’ocells voladors lleugers i brillants daurats creen sensació d’amplitud i alegria.

Llum

the Light in the Bubble

Llum La llum de la bombolla és una bombeta moderna en memòria de la llum antiga de la bombeta d'Edison. Es tracta d’una font de llum led inclosa dins d’una làmina de plexiglas, tallada per làser amb forma de bombeta de llum. La bombeta és transparent, però en encendre la llum, podeu veure el filament i la forma de la bombeta. Es pot utilitzar com llum pendent o per substituir una bombeta tradicional.

La Làmpada De Suspensió

Spin

La Làmpada De Suspensió Spin, dissenyat per Ruben Saldana, és una làmpada LED en suspensió per a la il·luminació d’accent. L’expressió minimalista de les seves línies essencials, la seva geometria arrodonida i la seva forma, confereixen a Spin un bell i harmoniós disseny. El seu cos, totalment fabricat en alumini, proporciona lleugeresa i consistència, alhora que actua com a dissipador de calor. La seva base de sostre muntada a la pell i el seu tensor ultra prim generen una sensació de flotabilitat aèria. Disponible en blanc i negre, Spin és l’aparell de llum perfecte per col·locar-se en barres, taulells, vitrines ...