Revista de disseny
Revista de disseny
El Sistema De Paret Cortina Multiaxial

GLASSWAVE

El Sistema De Paret Cortina Multiaxial El sistema de paret cortina multiasse GLASSWAVE obre la porta a una major flexibilitat en el disseny de parets de vidre per a la producció massiva. Aquest nou concepte sobre parets cortines es basa en el principi de mulls verticals amb perfils cilíndrics que no pas rectangulars. Aquest enfocament definitivament innovador significa que es poden crear estructures amb connexions multidireccionals, augmentant per deu vegades les possibles combinacions geomètriques en un muntatge de paret de vidre. GLASSWAVE és un sistema de poca alçada destinat al mercat d’edificis distintius de tres plantes o menys (sales majestuoses, sales d’exposicions, atrius, etc.)

Producció / Postproducció / Retransmissió

Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower)

Producció / Postproducció / Retransmissió L 'Ashgabat Tele - Radio Center (TV Tower) és un edifici monumental, a 211 m d'alçada, situat als afores del sud d'Ashgabat, capital de Turkmenistan, en un turó de 1024 m, sobre el nivell del mar. TV Tower és l’eix principal per a la producció de ràdio i programes de TV, postproducció i retransmissió. És un dels millors exemples de tecnologia digital d’última generació. TV Tower va convertir el Turkmenistan en pioner en la transmissió terrestre en alta definició a Àsia. TV Tower és la inversió tecnològica més gran dels darrers vint anys en radiodifusió.

La Carregadora De Rodes

Arm Loader

La Carregadora De Rodes Un carregador que funciona majoritàriament per terrenys desiguals pot fer que el conductor pateixi malalties de moviment intens i també faci que es pugui cansar ràpidament. Tanmateix, el "CARREGADOR DE BRAÇ" permet el reconeixement dels punts de coordenades que hi ha a terra i ajuda que el seient del conductor sigui estable i no es mogui. Per tant, ajuda al conductor a no sentir-se cansat i els permet dur a terme la seva feina amb seguretat.

La Unitat Flash Usb

Frohne eClip

La Unitat Flash Usb eClip és la primera unitat de flaix USB USB de clip amb regla mètrica. eClip ha estat guardonat amb el Silver Design iDA i Golden A 'Award Award. eClip és lleuger, s’adapta al clauer i funciona com un clip per organitzar els vostres papers, els rebuts i els diners. eClip protegeix les dades personals, la propietat intel·lectual, les dades d’empresaris, les dades mèdiques i els secrets comercials amb programari de seguretat. eClip va ser dissenyat per Frohne a Florida. El connector de memòria daurada és resistent a cops, resistent a les ratllades, resistent a l’aigua, resistent a l’alcohol, resistent a la pols, resistent al rovell i electromagnètic.

La Serra Elèctrica

Rotation Saw

La Serra Elèctrica Una serra de cadena elèctrica amb un mànec giratori. Aquesta cadena té un mànec que gira a 360 º i s’atura en angles predefinits. En general, les persones tallen els arbres horitzontalment o verticalment girant les serres a certs angles o inclinant-se o inclinant-ne les parts del cos. Malauradament, la serra sovint es desprèn de l’abast de l’usuari o l’usuari ha de funcionar en una posició incòmoda, cosa que pot provocar lesions. Per compensar aquests inconvenients, la serra proposada està equipada amb un mànec giratori perquè l'usuari pugui ajustar els angles de tall.

El Set De Te

Wavy

El Set De Te Inspirat en una terrassa de travertí a la natura, Wavy és un joc de te que us aportarà una experiència única. Les innovadores nanses estan dissenyades per adaptar-se còmodament a les mans. Invertint la copa amb les palmes, descobriràs que es desplega com un nenúfar i et conduirà a un moment de tranquil·litat.