Revista de disseny
Revista de disseny
El Mobiliari Públic D’Art Urbà

Eye of Ra'

El Mobiliari Públic D’Art Urbà L’ambició d’aquest disseny és fusionar la història egípcia antiga amb la metodologia de disseny futurista fluida. Es tracta d’una traducció literal de l’eina religiosa més icònica d’egípcia a una forma fluida de mobiliari de carrer que toma les característiques de l’estil fluït on no s’advoca cap forma o disseny específic. L’Ull representa els homòlegs masculins i femenins en la procreació del Déu Ra. El mobiliari de carrer es presenta, per tant, amb un disseny robust que simbolitza la masculinitat i la força, mentre que la seva aparença curvace retrata la feminitat i la gràcia.

Dispositiu De Transmissió De Vídeo Digital

Avoi Set Top Box

Dispositiu De Transmissió De Vídeo Digital Avoi és un dels més moderns quadres intel·ligents més moderns de Vestel que proporciona principalment tecnologia de transmissió digital per als usuaris de televisió. El personatge més important d’Avoi és la “ventilació oculta”. La ventilació oculta fa possible crear dissenys únics i senzills. Amb Avoi, a més de veure els canals digitals en qualitat HD, es pot escoltar música, veure pel·lícules i mirar fotografies i imatges a la pantalla de TV, mentre es controlen aquests fitxers a través del menú de la interfície d'usuari. El sistema operatiu d’Avoi és Android V4.2 Jel

La Tv Led De 46 "que Suporta L'emissió Hd

V TV - 46120

La Tv Led De 46 "que Suporta L'emissió Hd Inspirat en superfícies reflectants d’alta brillantor i efectes de miralls. La part frontal de la coberta posterior és de tecnologia per motlles d'injecció de plàstic. La part mitjana està fabricada en fosa de xapa. El suport de suport està especialment dissenyat amb vidre pintat a la part posterior i coll transparent, amb detalls anellats cromats. El nivell de brillantor utilitzat a les superfícies s’ha aconseguit mitjançant processos especials de pintura.

El Para-Sol Led I La Llanterna De Jardí Gran

NI

El Para-Sol Led I La Llanterna De Jardí Gran El flamant NI Parasol redefineix la il·luminació de manera que pugui ser més que un objecte lluminós. Amb una innovadora combinació de para-sol i torxa de jardí, NI té un aspecte elegant al costat de les gandules de la piscina o d’altres zones exteriors, des del matí fins a la nit. El OTC patentat per detectar els dits (dimmer one-touch) permet als usuaris ajustar-se als nivells d’il·luminació desitjats del sistema d’il·luminació de tres canals amb facilitat. NI també adopta un controlador de LED de 12V de baixa tensió que genera molt poca calor, proporcionant una font d’energia eficient per al sistema amb més de 2000pcs de LED de 0,1 W.

L’Aparell D’Il·luminació

Yazz

L’Aparell D’Il·luminació Yazz és un divertit dispositiu d’il·luminació fet de cables semirígids flexibles que permeten a l’usuari doblegar cap forma o forma que s’adapti al seu estat d’ànim. També inclou un connector connectat que facilita la combinació de més d'una unitat entre si. Yazz també és estèticament atractiu, agradable i econòmic. El concepte derivava de la idea de minimitzar la il·luminació fins als seus aspectes més bàsics com a expressió final de la bellesa sense perdre la seva il·luminació d’impacte estètic ja que el minimalisme industrial és l’art per si mateix.

Tamboret

Kagome

Tamboret Dissenyada per Shinn Asano amb un fons gràfic en disseny gràfic, Sen és una col·lecció de mobles d'acer de 6 peces que converteix les línies 2D en formes 3D. Cada peça que inclou "tamboret kagome" ha estat creada amb línies que minimitzen l'excés per expressar tant la forma com la funcionalitat en una varietat d'aplicacions, inspirades en fonts úniques, com ara l'artesania i els patrons tradicionals japonesos. La femta Kagome està formada a partir de 18 triangles d'angle recte que es donen suport i, quan es veu des de dalt, es forma el patró artesanal tradicional japonès kagome moyou.