Revista de disseny
Revista de disseny
El Ganivet

Only Right Here

El Ganivet Des del segle XII es documenten les primeres corregudes com a acte o espectacle públic. Avui, el despertar de la consciència de les persones és un símptoma d’una avaluació global global, ja que formem part de la naturalesa divina, som un tot. "Només aquí mateix" simbolitza una nova era, en què hi haurà una extinció d'activitats agressives, quedant plasmada en el que abans era festa cultural i el gran pas evolutiu a nivell humanista.

La Làmpada En Creixement

BB Little Garden

La Làmpada En Creixement Aquest projecte proposa donar suport a aquest nou ús que proporciona una experiència de cuina sensorial més completa. BB Little Garden és una làmpada de creixement radiant, que vol revisitar el lloc de les plantes aromàtiques dins de la cuina. És un volum amb línies clares, com a veritable objecte minimalista. El disseny elegant ha estat especialment estudiat per adaptar-se a diversos entorns interiors i donar una nota especial a la cuina. BB Little garden és un marc per a les plantes, la seva línia pura les magnifica i no pertorba la lectura.

La Taula Lateral

una

La Taula Lateral la integració perfecta és l’essència de la taula una. tres formes d'auró s'uneixen per basar una superfície de vidre temperat. el producte d'una intensa consideració dels materials i de les seves capacitats, resistents però aparents i increïblement lleugeres, es presenta com la personificació de l'equilibri i la gràcia.

Commode

shark-commode

Commode Commode unit amb una prestatgeria oberta, i això dóna la sensació de moviment i dues parts la fan més estable. L'ús de diferents acabats superficials i de diferents colors permet crear diferents estats d'ànim i es poden instal·lar entre diferents interiors. El prestatge obert i el prestatge obert dóna la il·lusió d’un ésser viu.

Taula

Minimum

Taula Molt lleuger i senzill en producció i transport. És un disseny molt funcional, tot i que externament és molt lleuger i únic. Aquesta unitat és una unitat totalment desmuntable, que es pot desmuntar i muntar en qualsevol lloc. La longitud es pot combinar, ja que pot ser potes de fusta-metall, muntades a través dels connectors metàl·lics. La forma i el color de les potes es poden modificar segons els requisits.

Armari

Deco

Armari Un armari es penjava sobre un altre. Disseny molt únic, que permeten als mobles no omplir l’espai, ja que les caixes no estan parades al terra, sinó suspeses. És molt convenient d’utilitzar, ja que les caixes estaven dividides per grups i d’aquesta manera serà molt convenient per a l’usuari. Disponible la variació de color dels materials.