Revista de disseny
Revista de disseny
Sèrie De Mobles

Sama

Sèrie De Mobles Sama és una autèntica sèrie de mobles que proporciona funcionalitat, experiència emocional i singularitat a través de les seves formes mínimes i pràctiques i el seu fort efecte visual. La inspiració cultural extreta de la poesia de vestits giratoris que es porten a les cerimònies de Sama es reinterpreta en el seu disseny mitjançant un joc de geometria cònica i tècniques de flexió de metalls. La postura escultòrica de la sèrie es combina amb la simplicitat en els materials, les formes i les tècniques de producció, per oferir un & amp; beneficis estètics. El resultat és una moderna sèrie de mobles que proporciona un toc distintiu als espais habitables.

El Molí De Cuina Intel·ligent

FinaMill

El Molí De Cuina Intel·ligent FinaMill és un potent molí de cuina amb beines d’espècies intercanviables i recarregables. FinaMill és la manera més senzilla d’elevar la cuina amb l’atrevit sabor de les espècies acabades de moldre. Simplement empleneu les beines reutilitzables amb espècies o herbes seques, enganxeu una beina al lloc i tritureu la quantitat exacta d’espècies que necessiteu amb només prémer un botó. Canvieu les beines d’espècies amb només uns clics i continueu cuinant. És l’únic molí per a totes les espècies.

L'anunci De Seguiment Del Focus

ND Lens Gear

L'anunci De Seguiment Del Focus El ND LensGear s’ajusta amb precisió autocentrat a lents de diferents diàmetres. La sèrie ND LensGear cobreix tots els objectius com cap altre LensGear disponible. Sense tall i sense plegat: ja no hi ha tornavisos, cinturons gastats o molestes restes de corretges que sobresurten. Tot encaixa com un encant. I un altre avantatge, la seva eina lliure. Gràcies al seu disseny intel·ligent, se centra suaument i fermament al voltant de l’objectiu.

El Sistema D’Adaptació Per Al Rodatge Professional

NiceDice

El Sistema D’Adaptació Per Al Rodatge Professional El NiceDice-System és el primer adaptador multifuncional de la indústria de les càmeres. Fa que sigui molt agradable connectar equips amb diferents estàndards de muntatge de diferents marques (com ara llums, monitors, micròfons i transmissors) a les càmeres exactament de la manera que calgui segons la situació. Fins i tot els nous estàndards de muntatge en desenvolupament o equips acabats de comprar es poden integrar fàcilment al sistema ND, només amb un nou adaptador.

Lluminària

vanory Estelle

Lluminària Estelle combina el disseny clàssic en forma d'un cos de vidre cilíndric fet a mà amb una tecnologia d'il·luminació innovadora que produeix efectes d'il·luminació tridimensionals a la pantalla tèxtil. Dissenyat deliberadament per convertir els estats d'il·luminació en una experiència emocional, Estelle ofereix una varietat infinita d'estats d'ànim estàtics i dinàmics que produeixen tot tipus de colors i transicions, controlats mitjançant un panell tàctil de la lluminària o una aplicació per a telèfons intel·ligents.

Taula

la SINFONIA de los ARBOLES

Taula La taula la SINFONIA de los ARBOLES és una recerca de la poesia en el disseny... Un bosc vist des de terra és com columnes que s'esvaeixen al cel. No els podem veure des de dalt; el bosc a vista d'ocell s'assembla a una catifa llisa. La verticalitat es converteix en horitzontalitat i encara roman unificada en la seva dualitat. Així mateix, la taula la SINFONIA de los ARBOLES, recorda les branques dels arbres formant una base estable per a un taulell subtil que desafia la força de la gravetat. Només aquí i allà els raigs del sol parpellegen entre les branques dels arbres.