Revista de disseny
Revista de disseny
Llum

Jal

Llum Just Another Lamp, Jal, es basa en tres principis principals: simplicitat, qualitat i puresa. Implica la simplicitat del disseny, la qualitat dels materials i la puresa del propòsit del producte. Es va mantenir bàsic, però també es va donar importància tant al vidre com a la llum. Per això, Jal es pot utilitzar de diferents maneres, formats i contextos.

El Robot D’Assistència

Spoutnic

El Robot D’Assistència Spoutnic és un robot de suport dissenyat per educar les gallines a posar-se a les caixes niu. Les gallines s’aixequen a l’acostament i tornen al niu. Normalment, el criador ha de recórrer tots els seus edificis cada hora o fins i tot mitja hora al pic de la posta, per evitar que les gallines posin els ous a terra. El petit robot autònom Spoutnic passa fàcilment per sota de les cadenes de subministrament i pot circular per tot l’edifici. La seva bateria aguanta el dia i es recarrega en una nit. Allibera els criadors d’una tasca tediosa i llarga, permetent un millor rendiment i limitant el nombre d’ous decomissats.

Guitarra Multifuncional

Black Hole

Guitarra Multifuncional El forat negre és una guitarra multifuncional basada en estils de música de rock dur i metall. La forma del cos dóna als jugadors una sensació de confort. Està equipat amb una pantalla de cristall líquid a la cartera per generar efectes visuals i programes d'aprenentatge. Els rètols braille darrere del coll de la guitarra poden ajudar les persones cegues o amb visió baixa a tocar la guitarra.

Estufa Portàtil De Gas

Herbet

Estufa Portàtil De Gas Herbet és una estufa portàtil de gas, la seva tecnologia permet unes condicions exteriors òptimes i cobreix tots els requeriments de cuina estàndard. L'estufa consisteix en components d'acer tallats a làser i té un mecanisme obert i tancat que es pot bloquejar en posició oberta per evitar que es produeixin avaries durant l'ús. El seu mecanisme obert i proper permet una fàcil transportació, manipulació i emmagatzematge.

Aparador

Arca

Aparador L’arca és un monòlit atrapat en una xarxa, un cofre que flota a la deriva junt amb el seu contingut. L’envàs de mdf lacat, tancat en una xarxa ideal feta de roure massís, està equipat amb tres calaixos d’extracció que es poden organitzar segons diverses necessitats. La xarxa de roure sòlid rígid s'ha dissenyat per adaptar-se a les plaques de vidre termoformat, per obtenir una forma orgànica que simula un mirall d'aigua. L’armari sencer es recolza sobre un suport de metacrilat transparent per emfatitzar la flotació ideal.

Contenidor

Goccia

Contenidor Goccia és un recipient que decora la llar amb formes suaus i llums blanques i càlides. És el modern fogó domèstic, el punt de trobada d’una bona hora amb els amics al jardí o la taula per llegir un llibre a la sala d’estar. És un conjunt d’envasos de ceràmica adequats per contenir la manta càlida d’hivern, així com fruita de temporada o una ampolla de beguda fresca d’estiu immersa en gel. Els contenidors pengen del sostre amb una corda i es poden situar a l’altura desitjada. Estan disponibles en 3 mides, la major de les quals es pot completar amb una tapa massissa de roure.