Revista de disseny
Revista de disseny
Les Joguines

Minimals

Les Joguines Els mínims són una línia adorable d'animals modulars caracteritzats per l'ús de paleta de colors primària i formes geomètriques. El nom deriva, alhora, de la paraula "Minimalisme" i de la contracció de "Mini-Animals". Certament, s'han proposat exposar l'essència del joguet mitjançant l'eliminació de totes les formes, característiques i conceptes no essencials. Junts creen un pantone de colors, animals, roba i arquetips, animant les persones a triar el personatge amb qui s’identifiquen.

Altaveu Sense Fil

Saxound

Altaveu Sense Fil Saxound és un concepte únic inspirat en alguns dels ponents més importants del món. Es tracta d’una fusió de la millor innovació que s’ha fet ja fa uns anys, amb una combinació de la nostra pròpia innovació, convertint-la així en una experiència completament nova. persones.Els elements principals de Saxound són la forma cilíndrica i el conjunt de rosques. Les dimensions de Saxound estan inspirades en un disc compacte regular de 13 centímetres de diàmetre i una alçada de 9,5 centímetres, que es pot desplaçar per una mà. Es compon de dos 1. "Tuiters, dos controladors mitjans de 2" i un radiador de graves que s'ordenaven en un factor de forma tan reduït.

Cadira

DARYA

Cadira De fet, aquesta cadira s’ha inspirat en una bella noia adolescent, una bella i divertida noia descendent, elegant i alhora relaxada! amb el braç i les cames llargs. Aquesta és una cadira que vaig dissenyar amb amor i està tota tallada a mà. El nom d'aquesta noia és "Darya".

Els Auriculars Bluetooth

Bluetrek Titanium +

Els Auriculars Bluetooth Aquest nou audiòfon "Titanium +" de Bluetrek, acabat en un disseny elegant que simbolitza el "abast" (el tub boom que s'estén des de l'orella circular), construït en un material resistent: aliatge de metall d'alumini i, sobretot, equipat amb la capacitat per reproduir el senyal d'àudio des dels darrers dispositius intel·ligents. La funció de càrrega ràpida permet ampliar la conversa en un instant. El disseny pendent de la patent de col·locació de bateries permet l'equilibri de pes de l'auricular per millorar el confort d'ús.

El Mesclador De Lavabo De L’Aixeta

Straw

El Mesclador De Lavabo De L’Aixeta El disseny de la batedora de l’aixeta de l’aixeta de palla s’inspira en les formes tubulars d’unes joves i divertides palles de beure que vénen amb una beguda refrescant a l’estiu o una beguda calenta a l’hivern. Amb aquest projecte hem volgut crear simultàniament un objecte de disseny contemporani, dash i divertit. Si assumim la conca com a recipient, la idea inicial tenia com a objectiu emfasitzar l’aixeta com a element de contacte amb l’usuari, de la mateixa manera que les palles de consum són el punt de contacte amb una beguda.

Mesclador De Conca De L’Aixeta

Smooth

Mesclador De Conca De L’Aixeta El disseny del mesclador de conca de l’aixeta Smooth s’inspira en la forma més pura d’un cilindre, fent un corolari natural de la canonada per on flueix fins arribar a l’usuari. Volíem desconstruir les formes complexes habituals que té aquest tipus de producte, donant lloc a una forma cilíndrica llisa i força minimalista. L'aspecte elegant causat per les línies resulta sorprenent quan aquest objecte assumeix la seva funció d'interfície d'usuari, ja que es tracta d'un model que combina un disseny dinàmic amb la funcionalitat perfecta d'un mesclador de conca.