Revista de disseny
Revista de disseny
Pantalla

Bellda

Pantalla Una pantalla penjant fàcil d'instal·lar que simplement s'adapta a qualsevol bombeta sense necessitat de cap eina o experiència elèctrica. El disseny dels productes permet a l'usuari posar-lo i treure-lo de la bombeta sense gaire esforç per crear una font d'il·luminació visualment agradable en un pressupost o allotjament temporal. Com que la funcionalitat d'aquest producte s'incrusta en la seva forma, el cost de producció és similar al d'un test de plàstic normal. La possibilitat de personalitzar al gust de l'usuari pintant o afegint qualsevol element decoratiu crea un caràcter únic.

Iot

Atlantico

Iot L'Atlantic de 77 metres és un iot d'esbarjo amb àmplies zones exteriors i amplis espais interiors, que permet gaudir de la vista al mar i estar en contacte amb ella. L'objectiu del disseny era crear un iot modern amb una elegància atemporal. Es va centrar especialment en les proporcions per mantenir el perfil baix. El iot disposa de sis cobertes amb comoditats i serveis com helipuerto, garatges de tender amb llanxes ràpides i motos d'aigua. Sis cabines suite acullen dotze hostes, mentre que el propietari té una coberta amb saló exterior i jacuzzi. Hi ha una piscina exterior i una piscina interior de 7 metres. El iot té una propulsió híbrida.

La Joguina

Werkelkueche

La Joguina El Werkelkueche és una estació de treball d'activitats obertes al gènere que permet als nens submergir-se en mons de joc lliure. Combina les característiques formals i estètiques de les cuines i els bancs de treball infantils. Per tant, el Werkelkueche ofereix diverses possibilitats per jugar. El taulell de fusta contraxapada corba es pot utilitzar com a pica, taller o pista d'esquí. Els compartiments laterals poden oferir espai d'emmagatzematge i amagat o coure rotllos cruixents. Amb l'ajuda de les eines acolorides i intercanviables, els nens poden realitzar les seves idees i imitar el món dels adults d'una manera lúdica.

Articles D'il·luminació

Collection Crypto

Articles D'il·luminació Crypto és una col·lecció d'il·luminació modular, ja que es pot expandir tant verticalment com horitzontalment, depenent de com es distribueixen els elements de vidre que componen cada estructura. La idea que va inspirar el disseny prové de la natura, recordant especialment les estalactites de gel. La peculiaritat dels articles Crypto es troba en el seu vidre bufat vibrant que permet que la llum s'escampi en moltes direccions d'una manera molt suau. La producció es fa mitjançant un procés totalment artesanal i és l'usuari final qui decideix com es composarà la instal·lació final, cada vegada d'una manera diferent.

Accessoris De Cuina

KITCHEN TRAIN

Accessoris De Cuina Utilitzar diferents estils d’instruments de cuina crea un entorn de cuina desconcertat a més de la molèstia visual. En resum, vaig intentar fer un conjunt unificat d’aquests populars accessoris de cuina que s’utilitzen habitualment a totes les cases. Aquest disseny es va inspirar purament en la creativitat. "Forma unida" i "aspecte agradable" són dues de les seves característiques. A més, el mercat serà ben rebut per la seva aparença innovadora. Aquesta serà una oportunitat per al fabricant i el client que es comprin 6 estris en un mateix paquet.

El Terminal D’Immigració Automatitzada

CVision MBAS 2

El Terminal D’Immigració Automatitzada MBAS 2 va ser dissenyat per desafiar la naturalesa dels productes de seguretat i minimitzar la intimidació i la por tant en aspectes tecnològics com psicològics. El seu disseny reinterpreta elements familiars d’ordinador domèstic per proporcionar un aspecte fàcil d’utilitzar als ciutadans rurals a la vora de la frontera de Tailàndia. La veu i les visuals a la pantalla guien per primera vegada els usuaris pas a pas durant el procés. El to de doble color del tauler d’impressió digital indica clarament les zones d’escaneig. MBAS 2 és un producte únic que pretén canviar la manera de traspassar les fronteres, permetent diversos idiomes i una experiència agradable i no discriminat per a l'usuari.