Revista de disseny
Revista de disseny
La Màquina De Cafè

Lavazza Idola

La Màquina De Cafè Una solució perfecta per als amants del cafè que busquen una experiència exprés italiana a casa. La interfície d'usuari sensible al tacte amb feedback acústic té quatre seleccions i una funció d'increment de la temperatura que ofereix una experiència a mida per a tots els gustos o ocasions. La màquina indica aigua que falta, un contenidor de taps complet o la necessitat de descalçar mitjançant icones il·luminades addicionals i la safata de goteig es pot ajustar fàcilment. El disseny amb l'esperit obert, la superfície de qualitat i els detalls sofisticats és una evolució del llenguatge de forma establert de Lavazza.

Màquina Exprés

Lavazza Tiny

Màquina Exprés Una petita màquina exprés i simpàtica que porta autèntica experiència de cafè italià a casa vostra. El disseny és mediterràniament alegre, compost per blocs bàsics formals, que celebren colors i apliquen el llenguatge de disseny de Lavazza en la realització i el detall. La closca principal està feta d’una sola peça i té superfícies suaus però controlades amb precisió. La cresta central afegeix estructura visual i el patró frontal repeteix el tema horitzontal sovint present als productes Lavazza.

El Sofà

Gloria

El Sofà El disseny no només és una forma externa, sinó que també és una investigació sobre l'estructura interna, l'ergonomia i l'essència d'un objecte. En aquest cas, la forma és un component molt fort i és el tall que es dóna al producte que li dóna la seva particularitat. L’avantatge de Glòria té la força de personalitzar-se 100%, afegint diferents elements, materials i acabats. La gran peculiaritat són tots els elements addicionals que es poden afegir amb els imants de l’estructura, donant al producte centenars de formes diferents.

Gerro De Vidre

Jungle

Gerro De Vidre Inspirat en la natura, la premissa de la col·lecció de vidres de la Jungla és crear objectes que guanyin el seu valor a partir de la qualitat, el disseny i el material. Les formes simples reflecteixen la serenitat del medi, alhora que són poc pesades i fortes. Els gerros són bufats i modelats a mà, signats i numerats. El ritme del procés d’elaboració del vidre garanteix que cada objecte de la Jungle Collection tingui un joc de colors únic que imiti el moviment de les ones.

Gerro

Rainforest

Gerro Els gerros de la selva tropical són una barreja de formes dissenyades en 3D i de la tècnica tradicional del punyal escandinau. Les peces en forma de mà tenen un vidre extremadament gruixut amb unes esquitxades de color flotants. La col·lecció d'estudi està inspirada en els contrastos de la natura i en com crea l'harmonia.

Il·luminació

Thorn

Il·luminació Creient que és possible créixer i diferenciar les formes orgàniques a la natura sense pertorbar la seva estructura i expressió per coincidències, i que els éssers humans tenen una afinitat instintiva per les formes naturals, Yılmaz Dogan va dir que, tot dissenyant Thorn, volia reflectir el creixement amb formes que emula la natura sense cap limitació de dimensió en il·luminació. L'espina, que és una font d'inspiració per a una branca natural de Thorn; creix en una estructura aleatòria i es forma natural, compleix diferents necessitats i no té límit de mida com a bon disseny d'il·luminació.