Revista de disseny
Revista de disseny
Col·lecció De Bany

Up

Col·lecció De Bany La col·lecció de bany dissenyada per Emanuele Pangrazi mostra com un simple concepte pot generar innovació. La idea inicial és millorar la comoditat que inclina lleugerament el pla de seient de la sanitat. Aquesta idea es va convertir en el tema principal del disseny i està present en tots els elements de la col·lecció. El tema principal i les estrictes relacions geomètriques donen a la col·lecció un estil contemporani d'acord amb el gust europeu.

Cadira

5x5

Cadira La cadira 5x5 és un projecte típic de disseny on es reconeix la limitació com a repte. El seient i el respatller de la cadira estan fets de xilith molt difícil de conformar. Xilith és la matèria primera que es troba a 300 metres sota la superfície del sòl i es combina amb un carbó. Actualment, la majoria de la matèria primera es llença. Des del punt de vista mediambiental, aquest material genera residus a la superfície terrestre. Per tant, la idea sobre el disseny de la cadira semblava ser molt provocadora i desafiante.

Les Femtes

Musketeers

Les Femtes Senzill. Elegant. Funcional. Els mosqueters són excrements de tres potes fets de metall recobert de pólvora doblegats en forma amb potes de fusta tallades a làser. Una base de tres potes s’ha demostrat geomètricament per ser més estable i té menys possibilitats d’embolcallar-se que tenir-ne quatre. Amb un excel·lent equilibri i funcionalitat, l'elegància dels mosqueters en el seu aspecte modernista la converteixen en la peça perfecta per tenir a la vostra habitació. En trobeu més informació: www.rachelledagnalan.com

Rajoles

REVICOMFORT

Rajoles REVICOMFORT és un sòl desmuntable i reutilitzable. Ràpid i fàcil d’aplicar. Llest per utilitzar. Ideal per remodelar. En un sol producte combina les característiques tècniques de les rajoles de porcellana de cos sencer, els avantatges econòmics de la col·locació simplificada d’estalvi de temps, la facilitat de mobilitat i la reutilització en diferents espais. REVICOMFORT es pot realitzar en diverses col·leccions de Revigrés: efectes, colors i superfícies diverses.

El Difusor D’Aromes

Magic stone

El Difusor D’Aromes Magic Stone és molt més que un electrodomèstic, és capaç de crear un ambient màgic. La seva forma s’inspira en la natura, pensant en una pedra, suavitzada per l’aigua d’un riu. L’element d’aigua està representat simbòlicament per l’ona que separa la part superior del cos inferior. L’aigua és l’element clau d’aquest producte que a través d’ultrasons atomitza l’aigua i el petroli perfumat, creant un vapor fred. El motiu d’ona, serveix per crear l’atmosfera a través de la llum LED que canvia de color suaument. Al colpejar la coberta activeu el botó de capacitat que controla totes les funcions.

Les Joguines

Minimals

Les Joguines Els mínims són una línia adorable d'animals modulars caracteritzats per l'ús de paleta de colors primària i formes geomètriques. El nom deriva, alhora, de la paraula "Minimalisme" i de la contracció de "Mini-Animals". Certament, s'han proposat exposar l'essència del joguet mitjançant l'eliminació de totes les formes, característiques i conceptes no essencials. Junts creen un pantone de colors, animals, roba i arquetips, animant les persones a triar el personatge amb qui s’identifiquen.