Revista de disseny
Revista de disseny
Taula Amb Taula Ajustable

Dining table and beyond

Taula Amb Taula Ajustable Aquesta taula pot ajustar la seva superfície a diferents formes, materials, textures i colors. Al contrari que una taula convencional, la taula del qual serveix de superfície fixa per als accessoris de servei (plaques, plats per servir, etc.), els components d'aquesta taula actuen tant com la superfície com els accessoris de servei. Aquests accessoris es poden composar en diferents formes i dimensions, segons les necessitats de menjador necessàries. Aquest disseny únic i innovador transforma una taula de menjador tradicional en un element central dinàmic mitjançant la seva reordenació contínua d’accessoris corbats.

L'hipercar

Shayton Equilibrium

L'hipercar L’equilibri de Shayton representa un hedonisme pur, la perversió sobre quatre rodes, un concepte abstracte per a la majoria de la gent i la realització de somnis per a pocs afortunats. Representa el plaer final, una nova percepció d’arribar d’un punt a un altre, on l’objectiu no és tan important com l’experiència. Shayton està dissenyat per descobrir els límits de les capacitats dels materials, per provar noves propulcions i materials verds alternatius que puguin millorar el rendiment conservant el pedigrí de l’hipermercat. La fase que segueix és trobar els inversors i fer que Shayton Equilibrium sigui una realitat.

Escriptori Convertible En Llit

1,6 S.M. OF LIFE

Escriptori Convertible En Llit El concepte principal era comentar el fet que les nostres vides es redueixen per tal d’encaixar en l’espai reduït de la nostra oficina. Al final, em vaig adonar que cada civilització podria tenir una percepció molt diferent de les coses segons el seu context social. Per exemple, aquest escriptori es pot utilitzar per fer una migdiada o per a algunes hores de son a la nit aquells dies que algú lluiti per complir els terminis. El projecte va rebre el nom de les dimensions del prototip (2,00 metres de llarg per 0,80 metres d'ample = 1,6 sm) i el fet que el treball continua ocupant cada cop més espai a la nostra vida.

El Dispositiu D’Accés Biomètric Per Desbloquejar Portes

Biometric Facilities Access Camera

El Dispositiu D’Accés Biomètric Per Desbloquejar Portes Un dispositiu biomètric integrat a parets o quioscs que capta l'iris i la cara sencera, a continuació, fa referència a una base de dades per determinar els privilegis de l'usuari. Permet accedir desbloquejant portes o registrant usuaris. Les funcions de resposta dels usuaris estan integrades per a una fàcil alineació automàtica. Els llums il·luminen de manera invisible l’ull, i hi ha un flaix per a poca llum. El frontal té 2 peces de plàstic que permeten tenir colors duo. La part més petita dibuixa l'ull amb detalls fins. La forma simplifica 13 components enfrontats en un producte més estètic. És per a mercats corporatius, industrials i domèstics.

L’Aixeta Sensible

miscea KITCHEN

L’Aixeta Sensible El sistema de CUINA de miscea és el primer aixeta de cuina de distribució multilíquida, senzilla i senzilla, del món. Combinant dos dispensadors i una aixeta en un sistema únic i fàcil d’utilitzar, elimina la necessitat de dispensadors separats al voltant de la zona de treball de la cuina. L’aixeta és lliure de tacte per funcionar per obtenir els màxims beneficis d’higiene de les mans i redueix la propagació de bacteris nocius. Amb el sistema es poden utilitzar diversos sabons, detergents i desinfectants d’alta qualitat i eficaços. Disposa de la tecnologia de sensors més ràpida i fiable disponible al mercat per obtenir un rendiment de precisió.

L’Aixeta Sensible

miscea LIGHT

L’Aixeta Sensible La gamma Misule LIGHT de les aixetes activades pel sensor té un dispensador de sabó integrat dissenyat directament a l’aixeta per obtenir més comoditat i avantatges sobre la higiene de les mans. Utilitzant una tecnologia de sensors ràpida i fiable, dispensa aigua i sabó per a una experiència higiènica i ergonòmica de rentat de mans. El distribuïdor de sabó integrat s’activa quan la mà d’un usuari passa pel sector del sabó. El sabó només es distribueix quan la mà d’un usuari es col·loca sota la presa de sabó de l’aixeta. L’aigua es pot rebre de manera intuïtiva subjectant les mans sota la presa d’aigua.