Revista de disseny
Revista de disseny
Joguina

Movable wooden animals

Joguina Les joguines d’animals de diversitat es mouen de maneres diferents, senzilles però divertides. Les formes abstractes dels animals absorbeixen la imaginació dels nens. Hi ha cinc animals del grup: porc, ànec, jirafa, caragol i dinosaure. El cap de l’Ànec es mou de dreta a esquerra quan l’agafes del pupitre, sembla que et diu "NO"; El cap de girafa es pot moure de dalt a baix; El cap del cargol, el caragol i el dinosaure es mouen de dins cap a fora quan gireu les cues. Tots els moviments fan que les persones somriguin i impulsin els nens a jugar de maneres diferents, com ara tirar, empènyer, girar, etc.

Les Joguines Mòbils De Fusta De Roly

Tumbler" Contentment "

Les Joguines Mòbils De Fusta De Roly Com tenir un arc de Sant Martí? Com abraçar un vent d’estiu? Sempre em toquen algunes coses subtils i em sento molt satisfet i feliç. Com emmagatzemar i com posseir? Suficient és tan bo com una festa. M’agradaria plasmar els diferents tipus de materials d’una manera senzilla i divertida. Deixa que els nens juguin amb ells per reconèixer el món físic, estimular la seva imaginació i ajudar-los a comprendre el seu entorn.

Bressol, Balancins

Dimdim

Bressol, Balancins Lisse Van Cauwenberge la va crear una solució plurifuncional que serveix de balancí i també de bressol quan s’uneixen dues cadires Dimdim. Cadascuna de les balancines està formada per fusta amb suports d’acer i acabada en xapa de noguera. Es poden muntar dues cadires les unes amb les altres amb l'ajut de dues pinces amagades a sota del seient per formar un bressol.

La Tetera I Les Tasses

EVA tea set

La Tetera I Les Tasses Aquesta tetera seductorament elegant amb copes a la perfecció té un toc impecable i és un plaer participar. La forma inusual d'aquesta olla de te amb el brou que es barreja i creix del cos es presta molt bé a un bon abocament. Les tasses són versàtils i tàctils per enclavar-se a les mans de maneres diferents, ja que cada persona té el seu propi enfocament per sostenir una tassa. Disponible en blanc brillant amb anell platejat o porcellana negre mat amb tapa blanca brillant i gots blancs. Filtre d’acer inoxidable inclòs al seu interior. DIMENSIONS: tetera: 12,5 x 19,5 x 13,5 tasses: 9 x 12 x 7,5 cm.

Rellotge

Zeitgeist

Rellotge El rellotge es reflecteix en el zeitgeist, que s’associa a materials intel·ligents, tecnològics i duradors. El rostre d’alta tecnologia del producte està representat per un cos de carboni semi-torus i visualització de temps (forats de llum). El carboni substitueix la part metàl·lica, com a relíquia del passat i posa l'accent en la part drellotge. L'absència de part central demostra que la indicació innovadora de LED substitueix el mecanisme de rellotge clàssic. El retroil·luminació suau es pot ajustar sota el color preferit del propietari i un sensor de llum monitoritzarà la força de la il·luminació.

L’Alimentador Alimentari

Food Feeder Plus

L’Alimentador Alimentari El Food Feeder Plus no només ajuda els nens a menjar sols, sinó que també significa més independència per als pares. Els bebès poden contenir-se, mamar-se i mastegar-los després que hagin triturat el menjar elaborat pels pares. El Food Feeder Plus compta amb un sac de silicona més gran i flexible per satisfer la gana creixent dels nadons. És una alimentació essencial que permet als més petits explorar i gaudir d’aliments sòlids frescos de forma segura. No cal purificar els aliments. Simplement poseu el menjar al sac de silicona, tanqueu el bloqueig instantani i els nadons podran gaudir de l’autoalimentació amb menjar fresc.